| anonimul a întrebat:

Sa zicem ca o fata se da la tine, iti zambeste, vorbeste frumos, se joaca" cu tine, insa cand vrei sa faci aceleasi lucuri te respinge ce vrea de la tine?
sunt glumetul clasei si ma comport frumos cu ea iar cu 1 an in urma eram buni prieteni dar ea nu a mai vrut sa vorbim deoarece "sa apucat de invatat ca ii trebuie medii mari pentru un liceu", dar acum parca vrea sa redevenim prieteni.si nu am suparato cu ceva pentru ca am intrebat-o de multe ori.si mereu are toane...cand e amabila, cand e nesociabila.si a facut o chestie care ma cam suparat.eu i-am imprumutat 2 lei intr-o zi, stiu ca e putin dar am schimbat dintr-o bancnota de milion ca sa-i dau ei.si ea mia multumit si mi-a promis ca a 2 zi mii aduce inapoi. i-am cerut iar ea a spus ca nare, si imediat sa intors la activitatea ei.adica nu o sa mii aduca inapoi.si nu e vorba ca mor de 2 lei dar e deranjant gestul. ea a fost prima fata in care am avut incredere. vrea sa fie cu mine si ii e rusine, sunt doar un prieten pentru ea sau vrea sa profite?
FUNDA+vot

Răspuns Câştigător
| Angry a răspuns:

Pfff...grea situatie.Mai fetele sunt dificile dar daca esti glumetsul clasei inseamna ca esti cat de cat popular si incearca sa se faca cunoscuta pe spinarea ta.Asta sau vrea sa te puna la incercare sa vada pana unde poate sa mearga intr-o relatie pe viitor. Funda? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Scriitoarea a răspuns:

Vorbeste cu, sau fau sa-ti explice ce vrea sa faca cu tine. Vrea sa fie cu tine, sau doar se da in spectacol. Intreb-o de ce nu mai vrea sa-ti fie prietene, dar nu accepta raspunsuri de genul "am nevoie de medii mari" sau cum ai spus tu. Dcac ii e rusine, incearca sa te schimbi putin pentru ea si arata-i ca merita sa fie cu tine. Daca se da in spectacol spune-i sa termine, ca nu te amuza. Nu stiu, incearca sa fii cat mai istet de fata cu ea, ca poate nu vrea sa iasa cu tine ca poate note chiar stralucite. Incearca sa vorbiti si sa clrificati problema. funda?

| ovy777 a răspuns:

Nu cred ca vrea sa profite.Doar este indragostita de tine si ii e rusine sa recunoasca,a vrut sa vada cum reactionezi, sa vada daca simti ceva pentru ea(dragoste). Faptul ca are toane se poate datora mai multor lucruri: in perioada pubertatii dezvoltandu-se apratele sexuale fetele au acel "ciclu" care le dau dureri, stari de greata etc. sau doar vrea sa vada daca esti afectat de faptul ca ea te ignora.

| Dana_9864 a răspuns:

Uite tu mereu ai vazut-o ca pe o prietena buna si nimic mai mult. Poate faptul ca s-a racit fata de tine e pentru a iti trezi interesul pentru mai mult. E doar o posibila varianta...dar ai putea opta pentru mai mult sa vezi cum merge... dupa parerea mea ea isi doreste mai mult. Nu ar trebui sa te deranjeze faza cu banii cine stie ce a intervenit de nu ti ia putut da?! Dupa parerea mea si tu vrei mai mult de la ea, dar nu ti-ai dat seama.Incercati nu aveti nimic de pierdut!