| Mykidutza a întrebat:

Sa zicem ca sunteti mandrii de tara in care v-ati nascut. ce motive ati avea de mandrie?

Răspuns Câştigător
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Hmmm...multe.Sunt destule lucruri de care sa fim mandri cu totii nu numai eu sau tu, si destul de multe lucruri pe care trebuie sa le corectam la noi.Gandeste-te ca suntem sg tara care desi am trecut prin atatea razboaie si lupte noi inca mai suntem UNITI! Traim ca tara si popor,avem multi oameni faimosi,intr-adevar faimosi:cantareti,olimpici,sportivi,oameni adevarati si talentati,acem o gramada de obiceiuri:de Craciun,Paste,Dragobete si multe obiceiuri de la sate care se practica,suntem un popor,cred eu,cu intelectual,oameni inteligenti,care se pricep sa faca multe lucruri, sa iasa din incurcaturi si sa faca in asa fel incat sa iasa el bine! In afara de astea mai sunt multe altele, de care sper ca iti vei da seama.Stiu ca sunt unele persoane inculte,care stau la conducerea scolilolor, a tarii, dar care nu au nici macar 12 clase sau daca le au nu se vede, ca sunt multi care se cred talentati dar nu sunt,"stelele de la Tv", multe staruri numite "pitipoance" si ce mai vrei tu dar totusi asa cum suntem noi suntem un popor.Si daca te-ai uitat la "Romanii au talent" acolo intr-adevar se poate vedea ca ROMANII NOSTRI AU TALENT. Oricum asta e parerea mea.O zi minunata

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 5SOS a răspuns:

Nici una.

| eurynomus a răspuns:

Nici unul. cel mai bine vazi daca e bine sau nu sa fi mandru cand pleci in starinatate. crede ma ca nu e ok

| mgtow a răspuns:

Eu ma mandresc ca sunt roman, chiar daca lumea zice ca Romania e o tara cu multe probleme eu ma mandresc de ea asa cum e rea nu conteaza, acum mi-e dor sa ma intorc inapoi, am aproape 7 ani in strainatate si am capatat dor de tara mea. La anul ma intorc si nu mai parasesc tara.

Întrebări similare