| XAzazelX a întrebat:

Sa zicem ca toti colegii mei de clasa nu mai vreau sa vorbeasca cu mine, majoritatea fetele si unii baieti sunt suparati pe mine.
Ce sa fac ca sa pot sa vorbesc din nou cu ei sau ce sa fac sa le fie lor frica sau alte lucruri ca sa nu mai vrea sa fie suparati pe mine, ci sa fie de partea mea?
Raspunsul cel mai bun va primi FUNDA, iar primele 10 raspunsuri care vor fi bune vor primi voturi!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.Nu sunt prieteni daca nu vb cu tine.e absurd sa nu vb toti cu tine.e foarte urat.ori ai facut tu ceva gresit ori nu stiu.dar nici asa.fa ti alti prieteni...o sa isi ceara scuze unu` cate unu` la tine! credeeee ma >big grin

2 răspunsuri:
| XAzazelX explică:

Nu sunt chiar un diavol...sunt putin sfidator asta e adevarat dar totusi nu ma port urat cu nimeni.majoritatea oamenilor trecuti de 25 sau 30 ani ma stiu ca un inger pe cand copiii... putin mai raulaughingDar totusi mai nimeni din clasa de la mine nu prea vreau sa vorbeasca cu mine si ma cam enerveaza acest lucru si nu as prea vrea sa le fac cevalaughingadica la baieti ca in fete nu dau cu fetele ma port frumos, nu cu toate dar cu marea majoritate

| TBSpeeD a răspuns:

Bai demon al desertului... poarta`te cum trebuie si ai sa fii placut.