| ♥ Sorina a întrebat:

Saa`luut! Dinou baiatul. Ieri m-am certat cu el pe mess ingrozitor. O prietena de la mine de pe strada i-a cerut id-ul la o colega pe mess, id lui. Si fata aia si cu mine nu suntem prietene pentru ca ea odata s-a bagat intre mine si un fost iubit. Si acum a facut la fel cu acest baiat, a schimbat convorbirea dintre colega mea si ea si a schimbat-o sa zica pr mea ca eu o stresez cu el in sus si el in jos si asa. Faza este ca ea fata AIA il cunoaste de mult timp pe acest baiat si evident eu degeaba i tot arat ca nu-i adevarat. Si acum nu stiu cum sa ma impac cu el crying dk incerc pe mess chiar atunci crede ca sunt stresanta, nu stiu ce sa fac si nu inteleg ea dc se baga din nou nu era treaba ei. O sa incerc sa-l uit ca na faza cu bretonu tot o tine in cap dar macar sa ramanem prieteni, Mee`rrsi celor care ma ajuta! happy

1 răspuns:
| Floreenofficial a răspuns:

Mai incearca...bine ca nu ai luat ignore inca. apoi trimite-i sms-uri si incearca sa vbesti cu el si cand va intalniti fata in fata. el n-are de unde sa stie ca de fapt tu esti o fata buna, daca aia il prosteste. straight face
succes! :* >big grin