anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saaaaaaalzz... am si eu o intrebare {pentru baqietzy mai dy kartier}cum e fata potrivita pentru voy?, scuze >categoria

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Chiar exiști? rolling on the floor

| DarQueen a răspuns:

Wow, wow, wow.
Bine, tac.
Oricum, ca și tine sigur nu, asta-i clar.
laughing

| Dumnezău a răspuns:

Ce fata de curva calcata de caruta mai ai si tu,. rolling on the floor

| TheSearcher a răspuns:

Baieti de cartier raised eyebrows. mai exact cei de la oras cu figuri si 'invincibilitate' in cap =).laughing genul tau... nu am sa raspund deoarece nu intru in categoria lor precum ceri u O.o. raspunsul meu e stupid? laughing normal ca e. la fel a intrebarea. toti baietii sunt la fel doar cu felul de a gandi si comportament diferit, depinde ce fel de persoane au avut in preajma lor pentru a'si creea un caracter o.o.

| golanasha08 a răspuns:

Am spus baietii de kartier nu rock...tongue...copilu' ucis acum 3 ani

| golanasha08 a răspuns:

In orice caz nu tokilari ca TheSearcherwinking dupa felu'in care vb asa pari tongue

| Polaris a răspuns:

Ce ai spus? Scuze, nu am excelat niciodată în lingvistica cocalaro-retardată.

| Anonymous485 a răspuns:

TheSearcher nu este tocilar, e o persoana cu multa experienta de viata, sau "scoala vietii" cum spun "baietii de cartier", cat despre intrebarea ta, cu toate ca e total deplasata si fara pic de ratiune, am un singur raspuns.
R : Sa stie sa cante bine la trompeta :)
www.caransebesstiri.ucoz.net

| broker69 a răspuns:

Nu-s baiat dar cred ca fata potrivita ar trebui sa fie putin baietoasa! si de treaba! scuze dar u pari stilul glamour.esti foarte cool asa cum esti, dar un baiat nu merita o schimbarea ta draga!

| Deathvalley a răspuns:

Eu sunt rocker ma mandresc cu asta dar sunt de trebuie si daca vrei un baiat de cartier dupa mine ia unu de trebuie si care sa te respecte \m/ rock on