Daca s-a combinat cu tine inseamna ca te place [ cred ]. Deci, daca intr-adevar tine la tine, va intelege .
Stai calma ...nik el nu s-a nascut invatat...lasa-te purtata de val si o sa vezi ca totul o sa fie oki
Uite, cand te saruti, pai este foarte bine doar o persoana sa conduca sarutul, adica el sa sa schimbe unghiul capului pentru ca tu nu ai experienta, dar o sa inveti dupa, nimic greu nu e. IMPORTANT TU CE SA NU FACI ESTE: Sa nu-i lingi fata. Am in vedere dupa ce il saruti, pai sa nu ramana cu saliva peste toata gura. Ideea este ca tu sa tii si sa saruti cu gura mica, sa nu o casti prea mult, dar nici mica de tot sa nu fie. Saruta-i doar buzele iar cand o faci, poti inchide ochii pe un timp scurt. Bafta la sarutat.
Hei.Deci nu exisTa a nu sti sa saruTsi! deci asa ziceam si eu (nu stiu, bla, bla)dar o sa vezi cu e simplu, tot ceea ce trebuie safaci e sa-ti misTi limb, de iei dupa el, in cel mai rau caz.Ca sa-i araTsi cu esti'buna'il musti asa incetis0r de buza`... o sa vezi ce frumos o sa fie