De obicei contestatiile scad nota. Dar daca e vorba de o nota mai mica decat te asteptai si esti derutat, ai facut bine ca ai depus-o. E posibil sa iti creasca.
Mult succes!
Pai in general la contestatii se scade. Directorul scolii mele a spus ca profesorii corectori au mai trecut cu vederea unele greseli. dar la contestatii tesatrea e intoarsa pe toate partile. si da e Foarte probabil sa iti scada mai mult daca iti vor mai gasi greseli pe care corectorii le-au ignorat. Dar acum nu stiu, eu iti doresc succes :* sa iei 10... dar dupa contestatii e foarte putin probabil crede-ma. Asa a facut un coleg de la mine din clasa contestatie la olimpiada... si i-a scazut mult nota. :-ss
Oricum succes :*
Nota se va schimba daca e diferenta mai mare de 0, 50 (5 puncte), indiferent daca nota e mai mica sau mai mare.
De obicei la contestatii se iau note mai mici, iar la romana e interpretabil. Compunerile, acolo ai pierdut puncte. Depinde de cel care corecteaza.
Oricum, bafta!
Daca imi scad nota...atunci sunt terminat BTW la mate am luat 9.90
,dar nu conteaza asta,parca imi pare rau intr-un fel ca am facut contestatia,cu toate ca au corectat trei profesori deodata,si apoi au facut media, la contestatie se face la fel, in fine... Dumnezeu cu mila