| alexpuya27 a întrebat:

Sal all! Care perioada e mai faina scoala generala sau liceul? Ziceti si voi cateva boacane sau chesti ce le-ati facut prin liceu sau scoala generala!

4 răspunsuri:
| FunkySmile a răspuns:

Anii de liceu sunt cei mai frumoswinking. Desi sunt de abia la inceput. boboaca in clasa a 9a. Ne-am cunoscut destul de repede. la ora asta sincer nu prea imi vine nimic in minte in afara ca de obicei se chiuleste in grup tongue. Dar suntem nebunii si foarte foarte galagiosi tongue
Peace kiss

Elianna
| Elianna a răspuns:

Liceul.Dar si mai faina este facultatea!

| Reek54 a răspuns:

Generala...
pai boacane. thinking alergat profesorii cu bicicleta prin scoala rolling on the floor), trantit femeile de servici cu fundul in galeti cu apa, lovit directoarea cu catalogul in cap, clasicele pioneze pe scaune la profesorii, desenat cu creta alba 3 clase (podelele lor)... laughingetc XD

| alexpuya27 explică:

Eu cred ca depinde de la om la om.de ex. daca ai ajuns la un liceu de asta grup scolar de cartier e cam vai de tine! Cred ca stiiti la ce ma refer? Colegi fel de fel de idioti si alte fenomene. Daca ai ajuns la un liceu cat de cat normal atunci sunt niste ani frumosi.Si scoala generala a fost faina pentru. ca ne distramcu colegi, profi si mai ales dirigu.Pe de o parte imi pare rau ca nu am ramas la liceul ala unde am facut generala pentru. ca aveam un sfert din fosta clasa si cam aceeasi profi