| Blackheartt a întrebat:

Sal all si buna fetelor as cere sfatul unei fete aici... eu am 16 ani mie imi place de o fata foarte mult care are 13 ani (nu-mi pasa ce o sa ziceti voi sau ce minte am imi place de ea si asta basta)deci nu stiu cum sa ii vorbesc nu prea are minte si zice te iubesc astazi si maine zice ca ma mintit totusi ei ii place de mine o cunosc de foarte mult timp daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator si dau funda si vot...va multumesc

Răspuns Câştigător
| Șâret a răspuns:

N-avem de ce sa zicem ceva in legatura cu varsta pentru ca dragostea nu tine de asta.Asa suntem noi, fetele, mai distrate si ne razgandim repede laughing Incearca sa vorbesti cu ea la modul mai serios, ar trebui sa te ia in serios daca chiar te place.Incearca sa-i spui ca nu e vorba de o gluma, ci de ceva serios si atunci intreab-o.Succes si astept rezultatulwinking

3 răspunsuri:
| jessyka_9063 a răspuns:

Ce zodie esti?(stiu ca nu are nici o importanta...totusi raspunde ca vreau sa vad ceva.plss

| Alexx_6727 a răspuns:

Pai dupa parerea mea e ca tot ce conteaza ca va iubitzi si nu luati in seama ce spun cei lalti.si pastreaz-o pe,,prietena"ta daca o iubesti cu adevarat si mai intelege-o si pe ea, se ma indoieste si ea e normal, sprer ca te-am ajutat.:*funda?

| UrSuLeTzZz a răspuns:

Te rog sa fii mai exact...care este problema... ca nu vrea sa fie cu tine sau ca e copilaroasa sau care\?