anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal all, stiu ca s-a mai intrebat asta, dar...cum ii pot spune unei fete ca o plac?big grinAdica, stiti voi, ca imi place de ea si nu prea stiu cum sa ii spunhappy

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

In fiecare relatie exista citiva pasi de facut:
1) Primul contact. Descoperi ca ea exista. E de regula fizic. Azi mai poate fi virtual. Fizic - o vezi. Poate sa iti placa, poate nu. Virtual - Afli de ea de la prieteni, sau o gasesti pe net si iti place
2) Comunicarea. Descoperi ceva care sa te determine la comunicare cu acea persoana. Simplu spus, vorbesti, ai ce vorbi cu ea.
3)Stabilirea relatiei - se stabileste, uneori fara un consens din partea celor doi cit de des si cit de lungi sunt "intilnirile". Daca virtual e necesar sa se stie acest lucru (se presupune ca amindoi trebuie sa fie in acelasi timp in fata monitorului), fizic nu e neaparat, caci poate fi o colega, sau o vecina, si atunci intilnirile se stabilesc in functie de cit de des o vezi.
4) Descoperi ca ai lucruri in comun cu ea. Anumite pasiuni, modul in care priveste ea viata, lucruri caruia iti plac si tie si ei.
5) Incepe sa iti placa de ea ( se prea poate sa iti fi placut de la inceput), si incepi sa te gindesti la ceva serios. Intre timp, relatia se sudeaza tot mai mult, desi sunteti doar amici. Inca.
6)Daca ai ajuns la punctul anterior, cererea in prietenie e usoara, pentru ca deja va cunoasteti, si sti cum sa o iei. Insa daca vrei sa sari peste anumite puncte, e mult mai greu. Ideal ar fi sa ii faci ceva ce ii place, ceva ce ar impresiona-o placut. O surpriza ar fi binevenita, dar nu ca in filmul "Hitch" (ti-l recomand sa il vezi, spune multe in domeniul relatiilor dintre femei si barbati), unde chiar cel ce era consilier a invitat o tipa sa isi vada genealogia inca de cind stramosii ei au mers in America, insa a dat-o in bara, caci stramosii ei erau "de jos", se ocupau cu lucruri necurate, si pe ea o durea asta. Insa surpriza tot placuta a fost pentru ea. Deci, desi femeile raspund pozitiv la surprize, ai grija la ele. Cel mai bine, dincolo de cuvinte, e sa ii arati ca o respecti, ca o pretuiesti, ca are valoare in ochii tai. Adesea aceste atitudini le fac pe fete sa se apropie de baieti. Si apoi cererea in prietenie, a-i spune ca o placi, se face uneori aproape de la sine, sau cu usurinta.

2 răspunsuri:
| Mihai7best a răspuns:

Pai cred ca cu gura ii poti spune happy asa sa fim seriosi : pai daca nu prea ai curaj (ceea ce nu e prea bine pentru un baiat) ii poti spune printr-un mesaj, pe messenger sau daca ai curaj o poti lua deoparte intr-o pauza inventand ca vrei sa ii spui ceva secret si atunci ii poti spune si o sa aprecieze poate curajul tau

| Andrei1496 a răspuns:

Pai daca iti place de o fata incearca sa ii arati ca o placi, ma refer sa o inviti la un suc sau ceva de genu.eu te sfatuiesc sa nu ii zici din prima.inkearca sa o cunosti mai bine si dupa aceea ai putea sa ii zici ce simti pentru ea
sper ca te-am ajutat