| Yamaha15 a întrebat:

Sal, am 14 ani si de la un timp imi apar pe frunte coshuri. nu stiu de ce ma spal in fiecare zi si am gija de mine, intr-o sdapt incepe scoala stiti cum pot sa scap de ele?

7 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Cumpara de la farmacie zineryt pe cosuri.

| House99 a răspuns:

Du-te in farmacie si ia-ti IZOTRESIN e cam 45 de lei dar te scapa de cosuri, puncte negre etc! Funda

| alexandranegrila a răspuns:

Salut.Poate nu sunt cosuri ci bubite de la caldura.(ele or sa dispara). Insa daca sunt cosuri incearca sa nu le strangi si sa nu pui mana murdara pe ele.Eu folosesc o lotiune de la Lara cu Aloe Vera (Destinat ingrijirii tenului) si o crema de la Avon Clearskin(Invisible blemish corrector).Pe mine astea m-au ajutat mult. Sper sa te ajute!

| alinutza_9952 a răspuns:

Buna! Depinde si cum ai tenul: daca e gras foloseste sapunuri normale care iti usuca pielea, iar daca e tenul uscat foloseste lotiuni pentru ati mentine pielea umeda.Cosurile apar de la pubertate asa ca cu cat cresti cu atat dispar. Dar daca se agraveaza considerabil starea ar fi bine sa consulti un dermatolog. Incearca sa iti ti parul cat mai ridicat pentru a ti se usca cosuruile. Am incercat si crede-ma ca functioneaza! Bafta!

| SeNnd a răspuns:

Ai putea sa le spargi dar nu e indicat trebuie sa le lasi ca o sa cada singure dar daca chiar vrei spargele dar cu grija iei spirt vata oglida si bafta

| RoxAna_5873 a răspuns:

Pai depinde, avand in vedere ca ai si 14 ani...sau,ai cumva breton? Pentru ca daca ai e posibil ca de la caldura sa fi transpirat si s.au facut acele cosuri big grin

| KittyKat00 a răspuns:

Buna, daca ai breton sau iti tii parul pe frunte este cel mai probabil sa iti apara cosuri dar poti sa te dai cu o crema hidratanta sau cu tinctura de propolis pe cosuri(asta le usuca si trec mai repede)
Sper ca te-am ajutat