anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani si nu stiu ce se intampla cu mine, de la un timp am inceput sa vorbesc singur, cand vorbesc am o senzatie de usurare ca si cum as fi uitat de orice lucru din jurul meu. Am fost singur si niciodat nu am avut o relatie si cred ca sufar din cauza asta, parca noapte se plimba cineva pe langa mine in camera nu am fost la cimitir sau in locuri infricosatoare sau casa a avut spirite rele, parca s-a intamplat ceva cu mine, sunt chiar nebun ce sa intampla cu mine? pls nu radeti sad

Răspuns Câştigător
| CaitlinSk8girlxD a răspuns:

Uhm.heeey.imi pare rau pentru tine .serios.dar.stai linistit.nu esti nebun. poate reactionezi asa deoarece te simti singur.tu crezi ca ai avea nevoie de o relatie? pai eu nu stiuc e sa iti zic in legatura cu asta.tu sti ce simti.si.ar trebuie sa incerci sa te stapanesti.si sa iti faci prieteni.(dar nu in prostie). poti sa ai.un prieten.dar adevarat sa fie.el te va asculta si atunci cand nu va fi nevoie.tu.ai.nevoie.de.un.prieten.la.care.poti.sa ii. spui.probleme.asta este problema.
nu am comentat pentru fundita.am commentat deoarece mi-a facut placere.xD'

| WhiteAndProud14 a răspuns (pentru CaitlinSk8girlxD):

Invata sa folosesti majuscule, nu am inteles nimic... si nu mai cersi dupa fundita, ca-ti pun eu o fundita-n piept.

On topic.

Nu esti nebun, si eu vorbesc singur, si ma ajuta foarte mult, poate suntem amandoi schizofrenici, dar nu-i nici o problema, se trateaza.

Noi sa fim sanatosi. laughing

1 răspuns: