anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal.am 23 de ani si cred ca traiesc o drama in materie de dragostelaughingprietena mea mai are 5 luni pana sa faca 18 ani sau ma rog cel putin avea Aveam o relatie cu ea de 1 an si 5 luni si sa zicem ca inca un 1 an pana sa ma accepte mamica ei draga Eu o iubesc foarte mult si am trecut prin multe chestii si am facut multe sacrifici ca sa fiu acceptat de mamica ei.mama ei dorea un baiat de bani gata sa ii dea totul pe tava...nu vroia un baiat din cartir linistit bani am dar nu ma dau afara din casa...si totusi imi vine sa sparg o banca sa iau toti bani si sa fac in asa fel in cat sa inchid gura la toata lumea da ma rog tac si inghit.maicasa a plecat in strainatate 1 an de zile bla bla zicea ca stau cu ea pentru bani bla bla cat a stat masa in strainatate numai eu ii faceam toate poftele haine nu ii lipsea nimic era curioasa masa ca ce fac vand droguri nu ii convenea In fine iubita mea trebuia sa ramana virgina pana la 18 ani ca na jumatate romanca jumatate tiganca acum cand zic tiganca sa nu va imaginati Pitzipoanca paiete, strasuri fake-uri
Acum cateva zile BOOM s-a intamplat chestia ca am facut dragoste nu a fost ceva planuit a fost ceva nu stiu inevitabil, intens greu sa explic sentimentul si a 2 zi cand am fost iar la ea EXPLOZIE sora ei la usa am fost practic prins complet dezbracat a urmat un show de cuvinte grele ea plangea... a batut-osorsa(care e ce-a mai perversa fiinta dupa planta exact s-a intamplat si cu ea nu accepta masa ca avea un gagic amart si la omorat masa din bataie pe ala)eu ce sa mai zic imi inghitisem limba sora ei a sunat-o repede pe masa in straintate a ramas socata masa Si am auzit cum mama ei o facea curva tarfa zdreanta care s*** p*** si mai sunt multe cuvinte, deci toate cuvintele care le auzi la o femeie dupa centura numai la o mama nu!( vreau si eu o parere referitor la cum o facea masa sa stiu daca e normal sa o faca in toate felurile)
Asa si eu anticipasem ca urmeaza o despartire si dupa ktv zile a vb cu mama ei i-a zis ca o distruge ca bla bla cum cu ala ca nu ai nici un viitor nimic ca bla bla ca eu trag aici pentru pentru tine uite ce imi faci ( tin sa mentionez ca are probleme cu inima si ca face multe pentru fata ei si se foloseste de chestia asta si pune multa presiune pe ea)
Si a vorbit cu maicasa si maicasa i-a zis ori pleci si stai cu "ala" ori numai ma vezi niciodata si te dezmostenesc Si eu i-am zis ca sa stea linistita ca o intelg eu greu fara mama i-am zis ca nu e bine ce face maicasa si a zis ca da asa e dar totusi e urat si am inteles-o cu toate ca nu acceptam ca sa numai vb cu masa si sa vina la mine preferam sa renunt chiar eu sa ca ii fie ei bine ne-am dat niste mesaje de adio ieri am mai intepat-o si eu un pic ca, cand ma vede sa lase capu jos si sa mearga mai departe asa cum face acum a zis ca ma iubeste si ca sa o rog sa o iert ca numai poate sa lupte pentru mine si ca sunt prima dragoste pentru ea si asta a fost
Imi tremura mainile sa nu dau un mesaj sau sa nu ii aud vocea si vreau sa trec repede, oricum nu regret nimic, regret doar ca numai se poate pentru ca nu vor alti si asta doare cel mai mult

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuia sa o faceti undeva unde nu va putea deranja nimeni. Acum ramai cuc pana dai de alta.

| Tweetymrrr a răspuns:

Bun.E singura fată de pe planetă? Dacă nu s-a putut asta e. Vrei să te trezeşti cu toată şatra împotriva ta?
Mă rog, văd că încerci să renunţi al ea şi foarte bine faci. Vrei să ajungi la 40 de ani şi să stea mămica ei tot cu gura pe tine? Hai să fim serioşi.
Mult succes...

| blabla5532 a răspuns:

Naspa :-s

| alinac a răspuns:

Mda.ce tie si cu mostenirea. daca esti intr-adevar dispus sa o tii la tine o poti lua.asta doar sa vada masa ca si ea are un punct de vedere de care ar trebui sa se tina cont chiar daca e mica, si nu stie.iar cand va vedea ca nu mai vine acasa o va cauta cu siguranta, dar daca pleaca va trebui s-o anuntati pe mama ei.altfel o poate da disparuta si va puneti politia pe cap.winking

| blondake88 a răspuns:

Pana la urma ai dreptate Tweety!