| Ana20 a întrebat:

Sal.Am comandat acum 2zile de pe net o bluza de vara la 75lei.Azi am vazut pe un alt site aceeasi bluza la 40 lei.Maine va vezi la posta coletul cu bluza. Oare pot refuza comanda? Daca da, credeti ca imi va veni acasa vreo reclamatie?

3 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Din cate stiu eu, nu! asa a facut o prietena de-a mea.si nu s-a intamplat nimic.acum nu stiu daca peste tot e la felthinking

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea trebuie sa intri pe acel sitte si sa citesti termenii de cumparare si de refuz al marfii, caci pentru ca nu te prezinti, poate inseamna ca nu ai fost gasita la domiciliu; eu cred ca nu vei pati nimic, poti intreba la posta si functionara, doar nu esti prima care refuza pachetul primit, dar pe viitor Eu cred, ca de la aceasta firma, nu vei putea sa mai comanzi ceva, caci vei fii in baza lor de date; pe viitor, fii serioasa in tot ce faci, caci cuvantul dat, e mai presus de orice. Numai bine si stai linistita, Lucien.

| Brotacelu a răspuns:

Da, poti refuza coletul!
Iar in legatura cu preturile sa fii atenta, cauti mai mult acel produs care iti place inainte de a da comanda pe un site.
Eu ce sa mai zic ca am patit-o cu o pereche de sort de vara, l-am luat de la kiabi acu o saptamana cu 29 de lei si acu era 20 waiting poftim cultura!