| bianka_5500 a întrebat:

Sal,, am nimerit intr-o situatie foarte nasol,,, deci am un profil fals unde ma rid pe seama la unu altu, si deci am dat de un baiat asa dragut de la mine din scoala klasele noastre sunt una linga alta noi nu comunicam dar asa fizic ne stim, si am vrut un pic sa ma rid de el, deci el s-a adeverit a fi un tip tare simpatic bun nu ca toti ceilalti ceva de genu ideal, si deci pina la sfirsit am vazut ce fel d epersoana buna e si i-am povestit ca nu fac altceva d epe profilu ista decit ma nebunesc pe seama unuia sau altuia, si la sf m-am indragostit de el,, dar nu-i pot spune de asta, pentru ca o sa i s epara ca sunt stupida iar in al doilea rind e un pic mai josutz decit mine(nu stiu ce sa fac, dar ma doare faptul ca lui i-a placut d emine si nici nusi da seama cines.si ma tem ca va fi dezamagit cand va afla cine sunt((

Răspuns Câştigător
| catalin94 a răspuns:

Daca vrei sa intri in vorba cu el incearca sa improvizezi ceva. cere-i un pix, sau altceva, arata-i ca iti place de el, zambeste-i cand il vezi, uitate in ochii lui, daca si lui o sa ii placa de tine va flirta cu tine, ii ceri id ...si mai departe sti ce sa faciwinking

4 răspunsuri:
| catalin94 a răspuns:

Cam nasoala situatia...totusi ai putea sa ii spui in fata de chestia asta, si nu va rade de tine atat timp cat te place (nu uita face to face)big grin

| bianka_5500 explică:

Thx Catalin. da n-am eu curaju acesta sa spun))

| Mrlove a răspuns:

DOAMNE limba romana este asasinata.

| bianka_5500 explică:

Ok,, cred ca asa si voi proceda, merci=*