| MissPisiiiiiiiii a întrebat:

Am o intrebare.Deci,toata lumea din clasa mea spune ca cica un baiat ma place dar mie mi se pare ca e doar o nascocire pentru ca nu prea am noroc la baieti draguti si el e chiar dragut.Da,este adevarat ca in ultimele doua zile, cand l-am vazut, el se uita zambaret la mine.PS.Nu am vorbit nociodata.Ei bine, nu stiu ce sa cred pentru ca intamplarea e ciudata.Ieri se uita la mine insistent si dragut si eu credeam ca nu se uita la mine dar cand am auzit si de la colegii de clasa ca ma place mi-a picat fata.happyCum ma sfatuiti sa reactionez? Dau FUNDA!winking

6 răspunsuri:
| alecsalecs a răspuns:

Pai macar incearca dar sa nu te daruiesti in totalitate lui doar pentru simplu fapt ca te place,.da i o sansa si vezi ce vrea de la tine..doar sex ori o relatie serioasa ok?
fundita?

| MissPisiiiiiiiii explică (pentru alecsalecs):

Merci de raspuns...Treaba e ca noi suntem ica mici.Nu poate fi vorba de SEX! HaHa...big grin

| alecsalecs a răspuns (pentru MissPisiiiiiiiii):

Numai rade ca sunt fete de varsta ta care au si facut sex

| MissPisiiiiiiiii explică (pentru alecsalecs):

Am 10 ani! Esti nebun?!big grinE vorba despre o simpl copilarie! Doamneeeee

| alecsalecs a răspuns (pentru MissPisiiiiiiiii):

Nici nu ti poti da seama ce se poate intampla dintr o simpla copilarie eu te sfatuiesc sa ai grija totusi ..ca din copilarii dintrastea sau intamplat multe drame...ok?

| EdUtU a răspuns:

Cand esti de fata cu el sa nu arati ca esti timida ci fate mai greu da abordat si o sa vezi ca te va place si mai mult