Salut, esti bravo ca te-ai lasat de fumat. Itu trebuie mai mult timp sa ti se curete plaminii, ei nu numai ca se curata dar si se regenereaza. Trebuie sa faci sport si sa bei lapte.
Odata ce ai hotarit sa lesi monstrul asta, nu mai conteaza cind se vor curati plaminii ( oricum daca nu mai fumezi se vor curati ), conteaza sa nu te mai apuci de fumat. Multi doar incerca si apoi devin dependenti, ai grisa ca la urmatorul stres sa nu il iai in mina iarasi, trebuie sa uiti de el ca si cum nu ar face parte din viata ta. Am fumat 10 ani si stiu deja ca tigara nu iti scoate din stres, din potriva iti da motiv sa te stresezi. Am lamurit nu pentru mine dar pentru tine macar ca nu te stiu. Bafta.
Te implor ioana am nevoie sa trec peste asta macar ajuta-ma sa fac lucru asta ca prieten cred ca esti singura care ma poate ajuta
Vreau sa iti mai zic ceva si sa nu uiti nicioata tot ce ti-am oferit eu ti-am dat din toata inima doar stii asta si nu trebuie sa imi multumesti pentru nimic si tu mi-ai oferit multe
Astept raspunsul tau cu sufletul la gura ioana.
Astept raspunsul tau cu sufletul la gura
Ti-am lasat la usa 2 trandafiri azi sper ca iai gasit te implor scoatema de la ignore vreau sa fim macar prieteni intelegema si pe mine ioana te implor
De ce te razbuni in halul asta pe mine de ce vrei sa sufar in continure chiar nu iti e mila de mine eu oricat mi-ai fi gresit macar prieten tot as fi ramas cu tine ioana iti jur si tu stii prea bine eu te iubesc ca un nebun as face orice sa ajung la inima ta daca mi-ai permite
Amici e de ajuns lasa-ma in pace nu te mai iubesc
Nu ma inerva lasa-ma in pace! si termino cu astea pentru ca deja nu te mai suport n-am vazut nici un trandafir nimic la usa si te rog din suflet lasa-ma n pace de ce insisti daca vezi ca eu nu vreau tu ai ales sa pelci de la mine si tem zis doar tu ai ales nu eu... mai suparat rau atunci te rog sa ma lesi in pace mama aia tata a venit sa ma cuze pe mine acasa dar cine se crede la 11 noaptea navea ce face? oare ca cca vreis a ne arunci de pe pod sa nu stiu ce si cica eu vo fi de vina fa ce vreoi cu viata ta ok lasa-ma in pace eu nu mai sun in Iasi am pelcat departe nu vreau sa ma stiu de nimeni si nimic mai stresat tot timpul am inceput sa fumez ca proasta de la stres i multumesc lui Dumnezeu ca imi trec petele pentru ca incerc sa nu ma mais tresez auzi si nu mai da mesaje la 1 noapte dormeam si eu nici atata numi dia voi lasa-ma in pace team spus mama ta a venit si a dat niste vorbe de prost gust bine ca ma acuza lasa ca dumnezue nu bate cu parul oricum team zis lasa-ma in pace gata!
ca daca team zis ca nu mai vreau eu! sa fiu cu tine de ce insisti si dai vina pe parintii mei ca nu ma lasa ei sa fiu eu cu tine termino si lasa-ma in pace gata! mai sunt fete pe lumea asta ca noi avea eu ceva special pe mine nu am nimic special amsof o stresanta pentru tine aduti aminte cate acuzatii primeam din partea ta cat de mult ma faceai sa ma stim vinovata mereu ma vedeai mai trista ca gata sunt nervoasa ca nu stiu ce ma judecai si n-am sa uit niodata de cate ori meai zis ca te incurc sa te stresez si asa mai departe mai bine fara stres lasa-ma in pace si eu o sa te las in pace!
si cu faza aia cu saritul pe geam puteams a iti fac mult rau dar am zis ca nu te incurc si cu astea ca ma fost intelegatoare iti cunosc situatia ta financiara si nuas vrea sa-ti fac rau asta sati intre in cap si a doua oara cand te-ai suit pe geam nu mai suport sincer mai bine lasa-ma in pace
iti spun sincer fete sunt si nu inteleg ce rost ar avea sa te omori daca vrei sa te omori gandeste-te bine ca i faci pe aitais a sufre si in aldoilea rand vei avea chinul cel de veci dc nu-ti traiesti viata eu nu rveu dusmanie cu tine dar lasa-ma in pace pentru ca s-a terminat e decizia mea tu nu poti bliga pe nimeni sa fie cu tine pai eu daca ma impac cu tien si nu te iubesc ce facem aaa eu zic sa ma lasi in pace amici si atata...
Macar scoatema de la ignore te implor ioana plang dupa tine zi de zi eu stiu ca in inima ta sunt acolo de ce ma tratezi chiar in halul asta as face orice sa te pot recuceri sa fii a mea am vrut sa ma arunc de pe pod sa iti dovedesc ce mult te iubesc dar am sperat asa mult ca o sa fiu din nou cu tine si doar din cauza asta nu am facut-o ioana sufar prea mult tu erai singura care mi-a fost alaturi
te implor fii macar prietena cu mine
Hm asta nu inseamna o dovada ca ma iubesti daca te omori asta e o dovada ca esti slab nu fizic ci psihic nu team rugat sa ma lasi in pace!
nu stiu dc esti atat de slab dc sa plangi dc! pentru ce ce rost are sa plagi nu intelg de ce nue sti barbat femei sunt si cher sunt care ar putea sa te intelega nu-s singura lasa-ma in pace nu ma mai stresa atata
team zis nu-s in Iasi de ma crezi s anul nu are importanta asta... vreau sa ma lasi in pace vorbim ca amici. si atata ce nu iti poti gasi pe alt cineva e as ad greu gata eu nu mai intru pe acest Tupu perdere de timp m-am saturat
Dar ca prieteni scoatema de la ignore ma jur ca nu te mai stresez cu altceva am nevoie sa imi fii prieten ioana atata cer te rog din inima
Si uite asa scapi tu de mine iti doreai de mult asta... acuma inteleg eu. lasa ca o sa am eu putere sa trec si peste asta ioana. dar ma doare sufletul cum te-ai purtat cu mine si cat de mult am suferit din cauza ta. nu imi era de ajuns problemele mele. multumesc din suflet pentru tot
In tocmai ca team fost un stres pe cap dupa cum spune-i si tu acuma iarasi incepi cu acuzatiile am inceput sa te cunosc la perfectie lasa-ma in pace pentru ca nu sti ce a fost in sufletul meu da
Stiu ioana si am regretat enorm dar at am tras zilele astea pentru ca nu ai vrut macar sa vorbesti cu mine si cat mi-a plans sufletul tu nu ai vrut sa auzi sa asculti sa intelegi
am regretat si o sa regret faptele mele crede-ma dar ce pot sa fac acuma sa dau timpul inapoi spune tu? nu am cum sa fac asta cu toate ca mi-as dori sa fac lucrul asta
Hmmm gata ca tot asa meai zis ca te vei schimba ca nu stiu ce eu tot am incercats a iti fac pe plac adica sa schimb si la mine ceva dar mai rau imi faceai in fine lasa-ma in pace gata!
Buna vad ca m-ai ignorat de tot se pare ca intr-adevar nici ca prieten nu ma doresti in viata ta nu e zi fara sa nu ma gandesc la tine imi pun intrebarea oare tu faci lucrul asta pe zi ce trece ma doare tot mai tare e ca si cum mi-ar tine cineva inima in mana si ar strange-o simt ca ma sufoc pur si simplu
Te astept imi pare rau ca nu am aseptat am crezut ca nu mai nici o sansa ca viata pentru mine nu mai inseamna nimic te rog raspunde-mi
Atunci bea si tu timp de 3 sapt. lapte dimineata si vei avea plamani curati.
Buna ioana ma doare sufletul sa aud ca ai fumat in timp ce eram impreuna acuma imi dau seama ca te-am neglijat daca te deranjeaza mesajele mele te rog sa imi spui si nu iti mai scriu o rugaminte am dar depinde de tine ca prieteni doar atat nu te stresezi cu alte chestii crede-ma putem iesi uneori la o cafea sau la o plimbare m-ar ajuta enorm demult sa trec peste situatia asta te rog raspunde-mi
Dar cat timp ai fumat?
Plamani raman an continuare afectati de fumul de tutun, doar daca bei lapte in fiecare dimineata la micul dejun, ceva timp(1 an).
Daca ai fumat mai putin de 1 an posibil sa nu se vada nimic.De recomandat e laptele in special de capra pentru o curatare a plamanului