anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare...vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu sunteti iubiti de cei din jur, poate nici de familie, de iubit, sau prieteni? chiar daca iubitul spune:da, te iubesc, dar sa simti cand te uiti in ochii lui ca exista o sansa cat de mica sa nu te mai iubeasca, mai ales dupa aproape 6 ani de relatie? ani in care s-au petrecut foarte multe intre voi? si nu neaparat lucruri rele? sau sa simtiti ca trageti aer in piept si nu reusiti sa va reveniti? si sa ajungeti sa va ganditi ca poate voi sunteti de vina? ca nu stiti sa va faceti iubiti, sau ca poate cei din jur nu stiu sa va aprecieze destul? scuze daca v-am plictisit.Astept raspuns.multumesc:*

Răspuns Câştigător
| DianaAndra1 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat. Se numesc zile proaste,in care devenim pesimisti, intr-un fel deprimati, melancolici si ne incearca tot felul de sentimente si de ganduri. Tie nu ti s-a intamplat ca intr-o zi sa simti ceva aiurea si ziua urmatoare sa fie perfecta? sa nu ai nicio treaba? De obicei, cel putin mie, imi apar acele sentimente (ca nu ma mai iubeste nimeni, etc) dupa ce m-am certat cu cineva. happy

0 răspunsuri: