| SteauaROsie a întrebat:

Sal,
ati criticat vreo data pe cineva dupa felul cum arata (fizic)
sa fie ceva de genu:
sa merge ti pe strada
si sa v a luati de o persoana
spunandu i
(ce naspa esti)
care au fost reactiile?

Răspuns Câştigător
| Yana a răspuns:

NU. De ce as face una ca asta?! Pana la urma aspectul nu ti-l alegi. La nastere nu te pune nimeni sa iti alegi culoarea ochilor, parului s. a. E adevarat ca poti sa iti mai modelezi aspectul, dar totusi nu ti-l alegi tu in totalitate. De aceea, nici nu judec omul dupa fizic, dar nici nu imi pica bine sa vad o persoana neingrijita.

[Yana]

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu. Dar in schimb i-am zis:"Vezi ca nu-ti sta bine cu geanta aia" si s-a suparat pe mine.Lucru care ma doare in cur.sul zilei de mainebig grin

| Anemona a răspuns:

Nu imi place sa fac mistoo de oameni... da cand stiu pe cineva ca e super increzut sau ca e extrem de fitos rau, dusmanos, mincinos, etc... daca mai are si un defect fiziclaughing)) cu atat mai bine pot sa ma razbunlaughing nu o fac cu gura marebig grin zic incet sau i-o zic in fata ca sa i faca sa se schimbe la comportament da oricum mi se intampla des ca sa fac unii misto de mine ca ba ca am fundu bombat ba ca am picioare subtirirolling on the floor e amuzant ca eu le dau cate o replica si au si tacut din gura:*:*

| Aurorah a răspuns:

Buna laughing
Da mi-a placut intrebarea ta pai eu sunt genul de fata zic o gluma toata lumea rade ...in general nu ma iau de lumea care trece pe strada cel putin nu de cei pe care ii cunosc dar singurul lucru ce mi se intampla des este eu sa fiu victima sti!?! Sa spuna cineva ceva de mine (mai mult cunoscutii) dar eu am mereu ce sa le spun big grin

| OmuVerde a răspuns:

N-am facut asta niciodata pentru ca e foarte urat. incearca sa nu judeci oamenii dupa cum arata. si sa inveti sa scrii corect românește.

| Kamy99 a răspuns:

Dawhistling si nu`s mandra de astasad