| 4kxperia a întrebat:

Sal bajeti si fete! Astazi vin cu o problema la voi, imi place de o fata si nu stiu daca si ea ma place! Si eu si ea suntem timizi [din cate am remarcat eu cu alti baieti nu e asa timida ]! De fapt eu nu sunt asa timid, cu alte fete rad, fac misto la ore dar cu ea nici macar 3 vorbe nu pot sa scot! Nu sunt chiar uratul uritilor ( O mica descriere : inaltime 1, 77 culoare ochi albastri, gars nu sunt am 55 de kg la 14 ani ). Mereu cand ma intalnesc cu ea mi se inoada limba in gura ca si unui analfabet. Cand e putina lume prin preajma mai schimbam cateva vorbe!
Fundita celui mai bun raspuns!

2 răspunsuri:
| Daniellllll1 a răspuns:

Spune-i la scoala ca vrei sa vorbesti ceva cu ea dupa ore( o sa-si dea seama ce vrei sa vorbesti) si ii zici tot.

| Novy a răspuns:

Salut, pentru inceput, cere-i id de mess/skype sa vorbiti... daca ea ti le da, jucati-va jocuri impreuna... dupa un timp intreab-o daca vrea sa iesiti afara. Cand ai iesit afara ia-i un suc fii glumet dar nu vulgar si pervers. Dupa ce terminati du-o acasa. Intre timp dupa toate astea vei vedea ca vei avea curajul sa o intrebi, daca ti-am fost se ajutor, fundita big grin?