Verzi:X nu stiu de ce mi se pare mie foarte frumoasa si poate si din faptul ca este cam cea mai rara culoare de ochi, cei mai putini au ochii verzi
Ochi albastrii. Chiar daca eu ii am verzi. Imi place pentru ca [virgula] culoarea aceasta de ochi o are mama mea.
Exprima duiosie, afectiune. Ce mai!
A ta care culoare preferata de ochi e?
P. s : eu am ochi verzi, dar nu imi plac. (decat putin)
Vreau sa spun ca sunt frumosi atat ochii verzi cat si cei albastri, depinde de cata inteligenta, voie buna si bunatate se vede in ei. Mie mi-au placut intotdeauna ochii verzi, care la noi in familie sunt destul de obisnuiti, ca aproape toti avem aceasta culoare de ochi : tata, fratele meu, eu, sotul meu si fiica mea. Imi place ca nuantele de verde se schimba, uneori bat in albastru, alteori in gri, iar daca te imbraci in nuante de galben parca bat intr-o nuanta verde galbui si ochii, ca si ai pisicii. Totusi de multe ori am admirat ochii albastrii ca cerul senin ai unei colege si mi-as fi dorit ca ochii mei sa poata fi atat de adanci si misteriosi ca si cei negri ai mamei mele.
amandoua sunt frumoasemie imi plkae mai mult albastru insa fiecare cu parerea lui:d
Gusturile nu se discuta, dar cred ca ochii verzi sunt cei mai rari si cei mai frumosi.
P. S Eu am ochii negri.
Multa sanatate *!
Asta e pentru cei care zic ca ochii negri exista http://www.antipa.ro/stiati_ca_4.php
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Goddessss întreabă: