anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine ma ajuta si p mine sa imi fac propriul server de metin? macar un pic. ca ma chinui de mult timp id meu d mess ralukone va rog ajutati-ma happy

12 răspunsuri:
| Anonim_5535 a răspuns:

Uite raspunsul de la intrebarea mea:
E pe limba engleza Http://forum.ragezone.com/......ke-622549/
de abia mi-a fost mie gasit acesta, multumestete e foarte greu tutorialul.
La mine fost raspunsul castigator nu ma supar daca ma faci castigator;)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal ma ajuta cineva? am tot ce imi trebuie pentru a crea un server de metin dar nu stiu ce trebuie sa scrii dupa./start inainte de a aparea dele 8.connect sau ceva de genu...id meu de messenger angel_alexutzu93

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate caut si informati cum sa fac un sv de metin2 da nu prea stiu cum as vrea niste site-uri care sa ma ajute sa inteleg {mai precis motamo } si mai am o intrebare cum se face pe comand decktop?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai da si eu am server de metin este foarte usor daca vrea cineva sa il ajut sa ma caute la id silviuq26

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pf. e greu de explicat...eu am facut da nu stiu cum sa fac sa intru in ellaughinglaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va ajut eu cu sv de metin al3x_black_2010 ID

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merge ma nul mai mintiti da e greu
e cum mi-am facut am si cont pe ro alextzu
si stiu tot despre metin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba pustiule de ce vrei propriu privat nai nevoie daca esti bun joaca pe ro
eu ma mandresc ca varumeo e arculet si ma ajuta tot alextzu sunt

| deefny_8061 a răspuns:

Imi pare rau, dar nu poti sa-ti faci un server pe Metin, ca numai directorul jocului poate sa-ti faca un server, si dupa cum vezi, ai 4 variante de servere, alegeti unul!

| mikidutz a răspuns:

Metin joc si eu privat da de stiut nu stiu cum sa fac server

| dew a răspuns:

Uite cum faci intri pe siteul metin si dai pa register sus si apoi scrii numele mai jos email si parola pe care vrei sa o tii minte pe metin iar jos jos o sa iti apara sa bifezi in patratica bifeaza ca inseamna ca esti de acord cu regulile lor. succes!

| razvanmario a răspuns:

Imi pare rau sa va dezamagesc dar...se poate face server de metin... mi-am facut acumwinking