| FlashXLight a întrebat:

Cum pot sa`mi fac parintzii sa inteleaga ca nu mai sunt un copil (fara sa le```o spun direct)? Ca de fiecare data cand incerc ei imi zic ca ma gandesc numai la prostii si numai la scoala nu laughing si cred ca asta e o porcarie. De multe ori cant zic parintii ceva de genul "crezi ca e prea de copii? " ma rusinez foarte tare si cred ca si rosesc si chicotesc usor si apoi schimb subiectul... Nu stiu cum sa mai fac fata, ei cred ca ca sa nu petzesc nimic ar trebui sa stau toata viata inchisa intr```o bila marre de plastic (nu o luatzi personal). si. nu stiu ce sa mai fac. nu mai suport.
Funda!

Răspuns Câştigător
| Nutemaiholbadarling a răspuns:

Pai incerci sa fii cat de matura cu putinta.si poate iti va reusi
Succes PoartaCatreSucces happy

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eh asa se intampla si la mine
E greu sa accepti ca puiu tau a crescut.
E greu sa accepti ca "puiul tau " (acum cocos/gaina)numai vrea sa fie protejat vrea sa isi ia viata in propriile maini sa faca totul cum simte el. sa ia decizi singur/a
E greu dintr'o data sa isi ia grija asta din interiorul lor
Si eu m-am certat urat cu ai mei ma cocoloseau prea tare'
In schimb am inteles
O sa fiu copilu lor si la 80 de ani pana or muri ei sau eu
O sa fiu copilu lor
Parinti mereu vor incerca sa ne ocroteasca sa ne invete de bine
Pentru ei mereu da mereu vom fii copii
Pun pariu ca nu ai mai mult de 16 anitongue
Si eu m-am certat cu ei acu 1 an sau 2
Acum am 19 ani de juma de an sau un an
Au lasat`o mai moale cu chestiile astea'
Tata nu prea intelege ca numai e doar un barbat in casa ci 2
Mama a inteles in cele din urma ca numai are un baietel
Ci un barbat in devenire'

| Lina_4442 a răspuns:

Ca parintii tai sa simta ca tu nu mai esti un copil tu nu trebuie sa le zici uite mama si tata eu sunt o persoana care cred ca nu sunt copil! Nu, lucrul asta se simte si anume prin comportamentul tau! devina mai intelegatoare, mai atenta, mai matura!

| Tonitzzza a răspuns:

NeAtsa! .x...pai in primul rand.fai ceva de care sa fie mandi mai tarziu.dar fara sa stie ei.iar atunci.(poate) o sa vada ca nu mai esti copil..nush ce sa zic. uite idul meu si vorbim p el. marikamanolescu@yahoo.com pup doolshe :*