anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal,cum sa fac sa scap de timiditatea asta in fata fetelor? Pe facebook vorbesc cate de cat cu ele logic altfel, dar cand vine vorba sa ne intalnim face u face o las balta.Nu stiu, ma simt aiurea in fata lor,ma simt penibil,sunt incordat,nu sunt in largul meu,nu ma pot uita in ochii ei cand vorbesc si multe alte chestiistraight face.Desi eu sunt un tip deschis,tot timpul caut subiecte de discutie,sunt glumet,nu te plictisesti cu mine,dar cand vine vorba de fete sunt cu totul un alt om, ciudat. Ceva sfaturi? happy

2 răspunsuri:
| Emma4ang3l a răspuns:

Buna, incearca sa citesti ceva carti de comunicare, sunt o groaza pe internet, unele chiar destinate acestui tip de categorie. Nu ai de ce sa-ti fie frica de ele, nu te musca laughing incearca sa ai mici discutii cu ea, pune tu intrebari si las-o pe ea sa vorbeasca, vezi cei place si cauta puncte comunewinking

| AmaliaAlice a răspuns:

Pai, ai putea sa te imprietenesti mai intai cu prietenele prietenilor tai.Nu trebuie sa iti fie frica in fata fetelor.Imagineaza-ti ca esti fata in fata cu prietenul tau cel mai bun! Cu timpul te obisnuiesti.