Si eu sunt foarte timid, nici eu nu am avut vreo prietena pana la 21 de ani cati am in prezent, deci efectiv nu am cunoscut macar o fata, si sincer sunt foarte trist din cauza asta eu unul nu stiu ce sa mai fac deoarece mi-am cam pierdut speranta, sper ca intr-o buna zi sa vina soarele si pe strada mea si sa am si eu prietena in sfarsit
Încearcă să îţi faci tu curaj. Să îţi spui ca nu are ce să se întâmple rău, iar dacă se întâmplă...asta e, mai sunt fete. Eu sunt fată şi mă mai apucă şi pe mine chestii din astea la fel ca pe tine, dar încerc să mă controlez pe cât posibil. Strânge din dinţi şi fă-ţi curaj singur. Mintea ne joacă feste tuturor.
Incearca sa te simti "in largul tau". fetelor le plac baietii glumeti cu simtul umorului, si rar se uita la un tip timid. de obicei asteapta sa faca el primul pas. eventual incearca prima data cu o fata mai apropriata sa te obisnuiesti sau ceva:d daca iti place de vreo tipa uita.te in ochii ei si zambeste... daca iti zambeste inapoi de cele mai multe ori inseamna ca te place inapoi.succes si nu uita fetele adora tipii glumeti si zambitori
Gaseste o fata care sa te inteleaga si vorbeste cu ea
Asa a patit si un amic de al meu si asa l-am ajutat