Eu nu inteleg o chestie. Daca ne spun zece oameni ca trebuie sa mergem mai departe de ce nu o facem? De ce suntem atat de legati de cineva caruia nu ii pasa de noi? De ce credem ca se va schimba ceva? O prietenie se termina atunci cand inceteze sa iti mai pese, cand nu mai imparti, cand nu mai zambesti.Nu te mai consuma inutil pentru oameni care nu stiu sa te aprecieze. Oamenii vin si pleaca din viata ta.Sa nu crezi ca e ultimul prieten pe care il pierzi.Nu.Vor veni vremuri si mai rele de atat tocmai de asta e bine sa iti gasesti in tine un prieten si in constiinta ta un aliat
Ar trebui sa ii spui.asa vei sti si tu ce are de gand.intreab'o:de ce se poarta asa? nu ai de ce sa suferi pentru o persoana care nu merita.iti faci alta prietena si gata.
Tu fata tu...De ce sa nu o intrebi? Crezi ca-ti citeste gandurile? Nuu...Nicioadata.Fa bine si intreab-o de ce este asa.Nu o sa te faca sa plangi.Nu are de ce.
Si sa stii ca au dreptate prietenii tai, mai bine las-o in seama ei, nu ar trebui sa se comporte asa cu tine.De ce nu vrei? De dragul amintirilor? Aminteste-ti ca nu din amintiri traiesti.Si inca un sfat, nu te mai consuma asa degeaba, caci lacrimile alea nu o sa ti le dea inapoi nimeni, niciodata... Da, trebuie sa uiti si sa mergi inainte, sunt destule fete care asteapta sa fie prietene cu tine! Inca sa fie mai bune decat ea.
Totusi, intreab-o ce s-a intamplat si cere-i socoteala pentru tot.Curaj,draga mea, curaj! Fara curaj, nici eroii nostri n-ar fi reusit ce-au reusit!
Hai, te las, sper sa-ti fie de folos raspunsul meu! Bafta si numai bine!
Pai stiu ca iti este foarte greu sa-i spui ce ai pe suflet dar ar trebui sa vb cu ea... daca tot nu o scoti la capat cu ea ar trebui sa-i spui "la revedere" pentru ca nu te merita. nu merita sa fie prietena cu tine. daca te face sa plangi mereu si sa te simnti jignita!
pupz astpt rasp ce s-a intamplat sper sa-ti fi fost de ajutor :*
Mhaoameni se schimb ...asa se intamplac sh cu eadar dac o sa stai cu ea de vb poate o sa va intelegeti
Idkrjek întreabă: