Fii tu insuti. Cu cat incerci sa fii mai smecher, sa dai mai bine in fata altora, cu atat reusesti doar sa pari fals si nesigur. Or fi fetele ciudate, dar nu sunt chiar extraterestri. Nu stiu cum sunt fetele pe care le stii tu, dar cu majoritatea poti vorbi despre filme, carti, hobby-uri, daca sunt colege, despre profesori, materii, etc. Imagineaza-ti ca vorbesti cu un amic de-al tau, dar nu insista pe temele fotbal si Wow.
In primul rand, sa te apropii de fata respectiva, sa incepi sa vorbesti cu ea diverse subiecte, sa-i ceri numarul de telefon daca nu il ai, sa-i trimiti mesaje sau chiar sa o suni, sa vorbiti pe mess, sa o inviti la un suc si restul vine de la sine.
Multumes pentru raspunsuri dar m-am vindecat aproximativ de timiditate si acum lucrez la dezvoltarea mea personala.Nu mai am problema cu fetele, totu merge de la sine.
Depinde de cum e fata anumita. daca e mai, hmm, sexi sau mai usuratica sa zic asa atunci ai cucerit-o deja pentru ca faci sport extrem. intreab-o fara sa pari timid daca vrea sa iasa in oras cu tine, etc.
daca fata e mai inteligenta atunci o cuceresti mai greu, deoarece pe ele le impresioneaza sa fi cult si citit. trebuie sa ai mereu subiect de discutie cu aceste fete, despre o carte, una mai greuta, despre un film bun.
daca fata e, cum sa zic, punkerita, caruia ii place skateboardingul atunci trebuie sa fi super marfa ca sa o poti cuceri. trebuie sa ai DC si conversi si tot felul de papuci si haine de firma de skate. si fi atent ce vorbesti cu ea, pentru ca lor le plac tipii hotarati. daca vrei sa o scoti in oras cheam-o cu inca cineva, prieteni de ai ei daca ii sti, si bag-o mult in seama. glumele gresite pot strica totul, asa ca ai grija cu ce glumesti.
fetelor le mai place sa fi si romantic (dar nu exagerat), amuzant si FIDEL. toate urasc baietii care insala sau se dau la alte fete. dar nu uita sa fi tu! si daca fata nu te place cu adevarat, mai bine lasa.
ei bine, sper ca te-am ajutat. funda?