| filaret03 a întrebat:

Sal deci spuneti-mi ce sa fac! deci 1 copil de la mine din clasa tot da in mine nu ma lasa inpace! ma bate da in mine cu pumnu in gura(destul de tare)ma scuipa in ureche in ce apuca si astazi mia rupt 1 caiet...ce sa fac? am incercat sal evit da el vine la mine
dupa ce da in mine vine si sta cu mine in banca se muta fara sa mai intrebestraight face imi pune tot feluri de porecle...si mai multe chesti proaste. ziceti-mi ce sa fac pls! fara politie,director,diriginta, mama, tata...

Pana acum nu am dorit moartea lu nimeni dar acum chiar o doresc...
ma puteti ajuta? de batut nu stiu nam tupeu sa dau in el fiindca sa intamplat ceva rau cu el si mi mila de el! daca vreti sa stiti ce sa intramplat datimi 1 mesaj ca nu mai pot sa scriu de nervi!

Ms la cei care ma ajuta!

10 răspunsuri:
| William a răspuns:

Lasa-l in plata Domnului. O sa fii multumit de rezultat.

| akaleesh20 a răspuns:

Are ADHD si nu e normal ce face! adreseaza-te cuiva ma; i mare...din cei enumerati de tine! funda?

| filaret03 explică (pentru akaleesh20):

ADHD SIGUR ARE! ca si eu amlaughing

| filaret03 explică:

Si daca astept ca dumnezeu sal pedepseasca pana atunci cred ca ma omoara cu nervii...ca toata noaptea ma rog sa ma lase inpace...

| maryand12 a răspuns (pentru filaret03):

Zau cam semeni cu mine...doar ca eu am 9 la mate happy
Pana la urma dai si tu un pumn sa-l tina minte si gata ---ca nu moare dintr-unj pumnwinking

| maryand12 a răspuns:

Poate face asta din gelozie...
Cred ca tu inveti mai bine ca el si chiesti asa e?

| filaret03 explică (pentru maryand12):

Lol nu eu invat proststraight faceam media 4la mate! si englea pe primul semestru nu-i de aia iti zic eu

| yulikan a răspuns:

Pai eu zic ca ta place, cum faceam eu cu o fata o tachinam mereu dar nu asa cred ca e limba dupa tine daca nu ai ce face ori mutate in alta clasa ori schimba scoala...laughing Funda?

| filaret03 explică (pentru yulikan):

Ii baiat si cum sa ma placa daca ma scuipa si imi da pumni in gura de ma invineteste?

| mgtow a răspuns (pentru filaret03):

Ala trebuie internat la un centru de psihiatrie daca vrei sa ai pace si sa nu te mai bata. Zi la cineva din parinti ori profi.