Brigaela... locul I in rank... aproape 1000 de raspunsuri castigatoare... no comment. Tot respectul.
Legiuitoarea... raspunsuri foarte bune dupa parerea mea... cam atat.
Psihoyounger... mersi ca m-ai inclus in lista ta. Multumesc pentru apreciere.
Shin... chiar imi plac raspunsurile lui. L-am si propus expert si ma bucur ca a iesit.
Flav... il admir pentru gestul de a refuza titlul de expert TPU.ro. Se vede ca nu raspunde din interes pe TPU.ro
Mumoasa... sincer nu am prea urmarit raspunsurile ei, dar banuiesc ca sunt bune.
NoGod... la fel ca si la Mumoasa
Nony... cateodata raspunde la misto dar are si raspunsuri bune.
Otonis... imi plac raspunsurile date de Otonis pentru ca le gandeste si nu raspunde la "nimereala". parerea mea.
Sensei.BRO... exact ca Shin. Doar ca nu l-am propus drept expert inca.
Cam atat...
Psihoyounger
Aceia sunt doar cativa, dupa parerea mea sunt mai multi, unii poate mai buni decat unii din lista ta
Sunt si eu pe lista Multumesc pentru apreciere!
Despre cei care i-ai enumerat am o parere foarte buna Intradevar dau raspunsuri bune si pe langa asta sunt si amuzanti
Eu sincer, sincer cred ca ar fi trebuit inclus si HepHap pe lista ta. Si in plus, ar trebui propus si pentru titlul de expert.
Parerea mea este ca mai sunt persoane foarte bune pe acest site pe care nu le-ai inclus in lista ...Intr-adevar multi din cei care i-ai enumerat tu sunt foarte buni.
Cu 8 sunt de acord, eu as mai adauga cativa...in rest. oricum fiecare cu parerile lui, dar ai pus baza deja, continutul tot il ai.... Si ar trebui sa faci acum un top si al celor care nu dau raspunsuri bune sau doar pentru puncte sau la misto.. Pup