| Bubblesexing a întrebat:

Imi place de papagalul unei fete,, bine, da imi place de el nu ca in sensul ca m-am indragostit doar ca imi plac papagali. Intr-o zi cand am fost la prietena mea, adica astazi ea m-a lasat singura in casa ei, trebuia sa se duca pana la o vecina, iar eu din greseala am turnat ulei incins pe papagal ca era intr-o oala uleiul si nu am stiut ce este si m-am uitat, si m-am ars si l-am scapat pe papagal, papagalul era pe masa, spuneti-mi va rog ce sa fac ca papagalul este aproape mort, si este din ala mare care vorbeste din ala tropical sau cum naiba se zice,,, inca nu a venit de la vecina ei si nu a vazut papagalul... pls ziceti-mi ce sa ii zic daca da vina pe minehappy

Răspuns Câştigător
| TakeMeHome a răspuns:

Salutare
Vaai
Graava situatie! Nici eu nu as sti ce sa fac in locul tau.
Pai ce ai putea sa faci :
- ia niste prosoape ce gasesti, pune apa rece pe eele si apoi pune`le pe papagal... daca nu reusesti thinking, ai putea sa il duci cat mai repede la un veterinar! CAT MAI REPEDE. si daca moare sigh [ceea ce sper sa nu se intample]ei bine va fi urat.
SUCCES! MULT MULT SUCCES!
funda?big grin

5 răspunsuri:
| KeoAndrewDo a răspuns:

Ok situatie dificila
ma intreb daca mai misca si ce cauta pe masa in orice caz tu trebuie sa stai intr-o camera diferita si apagalul in bucatarie asa poti da vina ca nu tu ai facut ci a fost un accident sau ai fugi dar ai da de banuit...In orice caz daca nu merge cereti scuze si spune-i ca a fost un accident neplacut... greu de spus

| diana_3226 a răspuns:

Ca s-a bagat papagalu in oala cu uleilaughing)

funda?

| Jojolina92 a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa-i zici decat adevarul. Si pana la urma vina este a ta. Probabil in loc sa iti cumperi propriul papagal va trebui sa-i cumperi ei altul.

| вєѕтωιѕнєѕ a răspuns:

Of Of,, Saracutul papagal, iti dau eu un sfat, dai fundita la MyMy este cel mai bun raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tampitul asta de papagal a zburat in tigaia cu ulei incins. Uite cand am incercat sa il salvez m-am ars si eu! Vino repede sa il ducem la medicul veterinar. Vreau si eu sa imi iau un papagal identic cu al tau. De unde pot lua? Stii, mie imi plac papagalii!