| LoVe_6598 a întrebat:

Sal lome!

Spuneti-mi va rog cum as putea sa ma despart de prietenul meu. intr-un mod mai subtil:d... cum sa-i spun?happy.

Mersi anticipat:*:*
Fundilove struck

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai mai bine ii spui ca nu mai merge relatia si ar fi bine sa luati o pauza.

| Dash a răspuns:

Desparte-te printr-un SMS, e cel mai subtil mod.
BAFTA!

| pisi1793 a răspuns:

Nepotrivire de caracter.ii sp ca iti pare rau, dar ti-ai dat seama ca nu de asta ai nevoie acum si ca treci printr-un moment critic.restu nu mai conteaza.desi incearca sa il consolezi kumva.sa ii spui ca ce a fosta a fost frumos si ca nu vei uita.etc.Bafta!

| Soriinax a răspuns:

Spune-i in fata.Adica nu la telefon, nu pe mess.happy
Atunci va crede ca ti-e frica sa-i zici in fata ce simti thinking
Sper ca te ajuta! happy

Bafta:*

| Maria_7883 a răspuns:

Buna! Daca ai tarie de caracter te sfatuiesc sa i spui in fata, daca nu poti sa i spui pe mess sau la telefon insa cand vorbiti.Cum sa i spui? Te sfatuiesc sa i spui foarte delicat ce simti, fara sa ridici voacea sau sa il ironizezi.Cam asa ceva:
"Uite X,ma gandeam ca ar fi mai bine daca ne-am desparti/am lua o pauza,deoarece am obosit/nu te mia iubecsc/nu ne mai potrivim, etc....Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si ca am trecut impreuna prin momente frumoase, sau mai putin frumoase si te rog frumos sa imi intelegi alegerea si sa nu ma judeci, asta simt eu.Pe viitor as vrea sa ramanem prieteni,si daca nu vrei o sa imi pra rau, doarece ne intelegeam."
Idea este ca nu trebuie sa primeasca veste brusc si brutal, ca sa nu i ranesti sentimentele(acest moment este delicat si pe plan emotional dar si psihic).La final ca sa nu fie prea trista despartirea pentru unul din voi, sau chiar amn2 i spui ca ti-ai dori sa ramaneti prieteni.Bafta!

| Marina_7271 a răspuns:

Zii ca iti placea mai mult cand erati doar prieteni...si ca tot foarte apropiati veti ramane dar doar atat