| igor4ok a întrebat:

Sal
m-am indragostit si eu de o fata eu am 15 ea are 13 dar ea este diferite de celelalte fete de care m-am intilnit de cite ori o vad rosesc si nu stiu cum sa ii spun ca o plac. Ma ajutati va rog

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Te-ai indragostit de mine, logic!smug laughing
Daca te-ai indragostit de mine, iti dau o sansa, insa doar daca esti sensibil, rarait, ai ochi verzi/caprui, peste 1, 70 m, nu esti blond si esti cat de cat inteligent.big grin
Lasand gluma...De unde stii ca nu te place si ea? Nu pierzi nimic daca o intrebi, mai ales ca esti baiat. Ea, ca fata, cu siguranta nu te va aborda, doar daca este foarte tupeista. Fa tu primul pas, vorbeste cu ea, imprieteniti-va, poarta-te frumos, fii in preajma ei, protejeaz-o, fa-o sa aiba incredere in tine, si incet, incet vei vedea ca si ea s-a indragostit de tine.
Si inca ceva...atunci cand ii spui ca o placi, incearca sa fiti singuri, sa o iei de mana si sa te uiti in ochii ei.happy
Bafta.

4 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

La 15 ani ar trebui sa te uiti prin caiete (carti) si nu dupa fete! Asteapta sa implineasca si ea 18 ani!

| leeleevelo a răspuns:

Ce crezi ca o sa iti faca? Daca nu poti sa treci peste "teama" de a-i spun, poti sa ii dai semnale, sa ii faci complimente, sa ii zambesti. Daca crezi ca e/esti in stare sa participe/convoci la/ o discutie matura, atunci poti sa iti faci curaj si sa te gandesti ca daca nu incerci ai putea pierde o sansa la o relatie frumoasa.Si nu uita ca o fata intotdeauna va astepta ca un baiat sa spuna primul ca o place, deci nu te astepta sa iti spuna ea chestia asta. Mult succes.

| andriana_;) a răspuns:

Pai poti sa o ajuti intr-o situatie neplacuta si in felul acesta ea se va indragosti de tine la nebunie, dar in orice caz tu trebuie sa faci primul pas, dar daca n-ai vb cu ea poti sa mergi si sa te uiti in alta parte si sa dai in ea si apoi sa-ti ceri mii de scuze si sa incepi o conversatie bana si cand o mai vezi o intrebi cums e simte adica ii atragi mai mult atentie si ea va intelege apoi poti sa-i ceri mess-ul si sa-i spui ce simti pentru ea ...bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu fiind in situatia asta ca fata: un baiat cu doi ani mai mare ma placea, eu fiind total diferita de restul prietenelor mele; eu il placeam si stiam ca ma place; dar el nu mi-a zis-o nici macar acum(si a trecut aproape un an) si am ajuns sa fim doar niste simple cunostinte. Acum sunt aproape sigura ca inca ma place, dar eu ma indoiesc ca ma simt acelasi lucru pentru el. Nu as vrea alaturi de mine o persoana care ma considera atat de speciala incat sa nu-si gaseasca cuvintele in preajma mea. Ar fi ca si cum m-ar trata ca pe o vedeta, el fiind un simplu fan, lucrul acesta insemnad ca ma admira si doar atat.