| andr3y_4285 a întrebat:

Sal, ma numesc Andrei, si am 18 ani, am facut sex de mai multe ori, si nu stiu daca m-am dezvirginat, n-am simtit nimica, si nu mi s-a schimbat nimica, oare m-am dezvirginat? E normal?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti baiat nu te ajteptzi sa curga sange...normal ca te-ai dezvirginathappy... daca ai facut de mai multe ori. LOL

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Înseamnă că nu ţi-a plăcut prea mult dacă spui că n-ai simţit nimic.
Dezvirginarea la băieţi nu este decât psihică. Poate n-ai simţit nimic pentru niciuna dintre ele.
După doar câteva partide e greu să poţi s-ajungi să practici sexul sportiv doar pentru plăcere.
Pofta vine mâncând!

| Ea12345 a răspuns:

Te-ai dezvirginat inca dupa primul contact sexual.Atata timp cat a fost unul, nici tu nici parteneara(daca era virgina atunci) nu mai sunteti.happy

| andr3y_4285 explică:

Da refeream ca nu am simtit nimic(ex:unsturime sau altceva)dar placere am simtit f bine.big grinbig grintongue

| andr3y_4285 explică:

Ms mult pentru ajutor

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Ma nene daca vrei sa simti ceva si dupa, foşneşte si tu mai energic macar 900 de sunde si iti garanteaza varul tau de pe virtual ca o sa simti ceva, te las sa afli ce (2 lucruri, unu pe termen scurt si unu pe termen lung) si nu iti face probleme ca nu se va schimba nimic la tine ca sa fim realisti, nu faci mare inginerie.