| pufipo a întrebat:

Sal, o întrebare: cum scap de frica de înălțime?
Întreb că trebuie să merg in Italia la un job și merg cu avionul
Sfaturi

Ms

5 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Nu te mai gandi ca zbori cu avionul. Cand zbori nici nu simti ca esti in aer.Eu prefer avionul mai mult decat cu microbuzul sau alte mijloace de transport.Si eu am avut emotii prima data cand am zburtat dar o sa treci si tu peste si sa vezi ca dupa numai cu avionul ai prefera sa faci Romania si alta tara.

| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu: eviti sa te uiti pe geamul avionului!
Oricum, frica de inaltime in cazul asta, nu fuctioenaza ca si cum te-ai urca la etajul 10 si te-ai uita peste balcon. Imaginea de pe gemaula vionului, mai ales plutind printre nori, e ste de nedescris, parca esti in rai, dandu-ti o senzatie de placere, liniste, comfort...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate ai frica de zbor, ca frica de inaltimi nu prea se manifesta in avion

| Caro34 a răspuns:

Tu ai frică de înălțimile sufletului fiindcă cu avionul e doar un amarat de zbor care-ti va placea la nebunie! Inceputul e greu ca pe urma ai zbura de nebun numai bani sa ai! Ador zborurile lungi fiindcă esti in aer mult timp! Cand le-ai prins gustul, ne povestesti ce cool este! Pana atunci, zbor lin si multa sănătate!
P.S. Daca totusi te temi de frica de zbor, bea un ceai de lavanda sau seminte de marar sau ia niste picaturi de linistire interioară si te vei simti in al IX -lea cer! happy

| Lzehxo a răspuns:

Cel mai bine ar fi un consult medical, dar potu sa te urci pe o cladire inalta si sa te uiti in jos mai mult timp si sa zici ca nu ti se intampla nimic sau nu te mai gandi. Cand esti in avion inchide ochii si gandeste-te la cineva sau la ceva. Bafta!