| SweetyDee a întrebat:

Sal^Stiti vreun forum special pentru cei care vorbesc despre out of body experience?(experienta extracorporala) Thanks!

8 răspunsuri:
| Allix13 a răspuns:

Buna...vrei sa zici iesirea in astral sau? Stiu si eu cate ceva despre asta.winking

| SweetyDee explică (pentru Allix13):

Ce metode folosesti?

| Allix13 a răspuns (pentru SweetyDee):

Pai sunt mai multe...da-mi un mesaj pe privat cu ID tau ca sa putem vorbi mai usorwinking

| GodLikex a răspuns:

Buna,spune-mi te rog daca ai avut o experienta de acest gen.La randul meu sunt pasionat de acest 'fenomen'.Eu am o metoda pe care o incerc dar e dificil, trebuie sa exersezi mult...inca nu am reusit in totalitate.

| SweetyDee explică (pentru GodLikex):

Buna! Nu am avut experiente din acestea, dar incerc destul de des si nu reusesc. Tu ce metoda folosesti?

| GodLikex a răspuns:

Eu stau seara inainte sa ma culc stau intins pe spate, picioarele putin departate si mainile pe langa corp.Trebuie sa fie liniste deplina si sa asculti 'bazaitul' ala care se aude parca in urechi.In tot acest timp trebuie sa stai nemiscata si sa incerci nu te gandesti la asta si bineinteles sa nu adormi. Sper ca ai inteles, daca nu poti sa imi dai id-ul tau si vorbim mai multe.

| SweetyDee explică (pentru GodLikex):

Ummmh... Tu la ce te gandesti? La acel bazait auzit cand este liniste?

| GodLikex a răspuns:

Am gasit un link interesant cu 7 metode de proiectie astrala. Poate esti curioasa si vrei sa citesti.
http://www.scilair.com/tiberiu/blog/20111119/45-experienta-out-body-tehnici

Nu stiu de ce dar nu pot sa iti trimit mesaj...