Sarmanul te tine...stiu cum e
si eu sunt genul de fata care pune totul la suflet, si ma gandesc ca te doare rau.mai ales ca ai avut incredere in ea. unul din cele mai dureroase lucruri e vorbitul pe la spate.tot ce pot sa-ti spun este sa fii tare, tine capul sus!
nu arata tristetea nimanui, pentru ca lumea va profita de starea ta si te va cicali. fa lucruri care`ti plac pentru a`ti lua gandul de la suferinte. daca simti nevoia, vorbeste cu parintii sau un consilier scolar. te va indruma mult mai bine decat mine, deoarece are experienta in astfel de cazuri.
fii tare.
Incearca sa vorbesti cu ea tinere.
incearca sa iesi cu prietenii afara sa te distrezi putin. o sa uiti
Esti tanar... in viata poate ca vei pati mai multe, nu doar vorbele si barfele unei fete, ai toata viata inainte, uita de ea, iarta ca te-a vorbit de rau, la randul ei va si ea barfita, roata se intoarce si cel ce doreste raul cuiva e posibil sa il primeasca inapoi de doua ori dar toate la timpul lor.
Arata-i ca nu iti pasa, ca nu te consumi, fi tare caci viata nu se sfarseste aici, in viata poti intanli multe alte lucruri... unele din ele te vor intari, te vor face sa vezi viata altfel.Succes si sa nu spui niciodata NU POT caci nu exista asa ceva, daca ai vointa ai sa reusesti orice iti propui. Sunt foarte multe cai sa iesi din starea asta insa trebuie sa le gasesti, sa le descoperi si pe viitor iti va fi mult mai usor.
Lasa le incolo de ganduri rele.sunt atatea fete pe pamant.nu baga deloc la suflet.nu merita
In primul rand...hooo.este doar o fata! daca te-a barfit nu te-a placut deloc...si nici tu pe ea(acum recunoste)eu zic sa vorbesti cu ea sa ii spui ce crezi si ce ai auzit, daca iti spune ca e adevarat foarte bine.capu sus!
Daca te. a barfit inseamna ca nu te iubeste . Nu are rost sa suferi din cauza unei persoane care nu tine la tine. Dar, tu esti sigur ca ce ai auzit sunt cuvintele spuse de ea? Uneori persoanele care vor sa te raneasca mai exagereaza...
Totusi incearca sa vorbesti cu ea si daca se dovedeste ca e adevarat si ea chiar a spus ceva urat despre tine incearca sa iti gasesti pe altcineva, sau o periodata distreaza. te cu prietenii si lasa relatiile pe locul 2 .
Numai fii trist! >