| ROZzMania a întrebat:

Sunt in clasa 6 a si sunt considerat primul la tot ce tine de scoala. Dar eu tot timpul inainte sa am 11 ani ma facea lumea tocilar si multe alte porecle jenante care dainuie si astazi.Nu arat ca tocilarii aia cu ochelari spate indoit si picioare slabe.Ma considerat cat de cat simpatic am par blond ten alb.

Dar nu prea sunt popular ajutati-ma plz. Fundite.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand e foarte bine ca esti un elev eminent, si in al doilea rand e bine ca ai o parere buna despre tine. Nu conteaza parerrile rautaciosilor care poate te judeca din invidie. Important e cum te simti tu. Si chiar nu consider ca e asa nevoie sa fii popular. E suficient sa ai cativa prieteni care sa iti fie aproape si cu care sa te distrezi. Bafta!

2 răspunsuri:
| LoVe_6598 a răspuns:

Nu ai ce face. nu poti obliga lumea sa te placa. dar o sa-si dea seama de chestii; e frumoase la tinebig grin.
fundita?

| sixtythree a răspuns:

Incearca sa-i ignori pe cat posibil si sa le zambesti alora care te jeneaza astfel. Ar trebui in primul rand sa fii mandru de tine. Eu de exemplu niciodata nu am invatatcat se poate de bine si nici scoala nu imi placea, matematica nici atat. dar tu poti sa te consideri intr-un fel diferit. Fiecare suntem diferiti unii de ceilalti doar asemanarea este ca suntem oameni si rationalizam sau gandim spre deosebire de animale. Cei care se comporta asfel inseamna ca le e ciuda de ceea ce poti face tu si ei nu. Eu zic sa ii ignori sau sa le zambesti in fata cand vorbesc asfel despre tine. Ms.