| MeAriMe1994 a întrebat:

Sal, sunt in depresie de aproape un an.Am mereu ganduri negativiste, noaptea in loc sa dorm eu plang si ma gandesc cum pot muri subtil. Nu am mai zambit de aproape 6 luni. Asi vrea sa mor mai repede, dar fara sa doara! Acum 2 ani mi-am taiat venele si am ajuns in coma la spital, dupa m-au trimis la Boli psihiatrice! Va rog ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| William a răspuns:

Subtil, nu suptil.

| Kanpeki a răspuns:

Consulta un psiholog.

| Suck a răspuns:

Du-te inapoi la cei de la boli psihice.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! La fel cum te-a intrebat si utilizatorul cu numele "visulmeu": ce te face sa fi depresiv? Ce te face nefericit? Prababil ceva din viata ta te-a afectat si te-a facut sa te gandesti numai acolo. Acest lucru ti-a dat impresia ca nimic nu te mai poate face fericit...
Poti sa imi raspunzi aici sau poti sa imi dai mesaj in privat si iti voi raspunde!

| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Viata te incearca cu multe lucruri, te testeaza, sa vada daca rezisti ori cat, la fel cum viata nu face favoruri nimanui, indiferent daca poate te uiti la tipul care sta intr-un Ferrari de 1 mil euro, poti fi tu cel care esti trist de un an incoace mult mai fericit ca el.Din moment ce traiesti pe lumea asta si ti-a fost data aceasta oportunitate esti cineva, insemni ceva.Fiecare are problemele lui,mari sau mai mici,momente in care simti ca nu mai poti,ca esti la pamant ca esti 'atacat' din toate partile si nu ai scapare,moemete de neliniste sufleteasca care isi pun amprenta si fizic prin oboseala cronica,un fel de astenie sa spun asa,care la tine deja a devenit la ordinea zilei. Orice rau ar fi din orice rau poti iesi,si cand va trebui sa fie bine va fi crede-ma, aceste ganduri cu moartea sunt foarte rele, sa iti provoci tie moartea e cel mai josnic lucru in opinia mea, daca nu accepti ceea ce ti se da de trait, nu ai de unde sti ca acolo unde vei merge dupa nu va fi si mai rau.Tot raul va trece la un moment dat indiferent despre ce e vorba.Incearca sa gasesti pe cineva pe care sa iubesti (daca ai facut-o pana acum si acum nu o mai faci poti sa continui ca viata nu s-a oprit) apropie-te de cineva pe care sa indragesti sa iti fie alaturi,te va ajuta enorm,chiar si un animal,dar trebuie sa il iubesti cu adevarat indiferent ca este persoana sau nu,trebuie sa incepi sa faci ceva ce iti place,un hobby,sa asculti seara muzica de relaxare,cel mai bine clasic,pian chitara si sa adormi in liniste,iti recomand si ceaiuri din ierburi de munte ceva ce iti place sa te relaxeze, oricand poate veni o oportunitate, gandeste-te ca altii au locuit in canal ani de zile, si acum sunt miliardari, altii au avut probleme din care nu credeau ca vor mai iesi dar asta s-a intamplat peste noapte si au scapat.Nu stiu ce iti cauzeaza tie tristetea dar pot fi multi factori, factorul nu e asa important.E important sa il ignori, sunt momente in viata in care trebuie sa facem alegeri, dar mereu trebuie sa continuam sa credem, e foarte important.
Imi poti lasa mesaj privat pe skype pentru alte intrebari sau daca vrei sa vorbesti cu cineva.(check private message- ti-am trimis skype-ul meu)
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

| visulmeu a răspuns:

Buna!

- Asa cum reusesti sa-ti provoci depresia in tine, asa poti provoca si fericirea in tine. Cum reusesti sa fi depresiva? Ce gandesti? Cum o simti? Ce simti? Cum o Provoci? Daca as vrea si eu sa fiu depresiv cum as putea? Zi-mi?

Daca vrei sa vorbim in privat trimite-mi mesaj! O sa fie mai intim acolo. O zi/seara faina!