| Mihai123123 a întrebat:

acum un an unei fete ii placea de mine.iar eu am respins-o in acel moment..de curand am inceput sa o plac eu si nu stiu daca ar mai putea fi ceva intre noi. am vorbit cu ea din ce in ce mai mult, ea tocmai mi-a spus ca s-a despartit de cineva si totusi in acest moment vorbeste mult cu un prieten de al meu. Amandoi sunt tacuti si incearca sa evite subiectul cand vorbesc unul de celalt.
ar mai fi vreo sansa sa fiu impreuna cu ea? oare il tine doar ca sa ma faca gelos?(mentionez ca mi-a zis mai de el..batand apropouri ca sa vada ce reactie o sa am) Stiu ca e stupida situatia si ca e cam greu avand in vedere ca am refuzat-o inainte dar totusi.
Ar fi bun un raspuns de la o fata..ma gandesc ca e mai mai buna mentalitatea de fata in cazuri din astea

Răspuns Câştigător
| lovecats123 a răspuns:

Eu sunt fata...si nu cred ca cei doi sunt impreuna.Probabil el este cel mai bun prieten al ei.Adica genul de baiat caruia ii spui tot.Deobicei o astfel de relatie ramane mereu in friendzone.Insa cunosc cazuri cand s-au indragostit unul de celalalt din simplul fapt ca vorbeau mereu si s-au apropiat.Asa ca fi atent, cereteaza zona.E posibil ca fata sa te mai placa inca si sa incerce sa te faca gelos cu cel mai bun amic.TIPIC.Ar trebui sa ii arati cumva fetei ca acum o placi.Prin gesturi daca nu vrei sa ii zici direct.DECI multa bafta

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

doar ea îți poate răspunde la acele întrebări.

| Devilgrim a răspuns:

"Ar fi bun un raspuns de la o fata..ma gandesc ca e mai mai buna mentalitatea de fata in cazuri din astea " devil

Mai bine du-te si intreab-o pana ce astepti tu raspunsuri de la noi devil
O sa ajungi sa te uiti singur la stele devil

Bafta

| MARRInna16 a răspuns:

Mai bine întreab-o direct daca te mai place sau daca mai simte cv pentru tine. Daca astepti o sa-i para rau ca poate se pune cu altcineva si atunci o sa te simti groaznic. Întreab-o direct si daca spune nu spune-i ca tu ai fi facut-o sa se simtă ca o prințesă sau cv de genu oricum spune-i cat mai repede