| naoko a întrebat:

Sal TPU am 12 ani.La mine acasa parintii ma bat din orice motiv, uneori si fara motiv, nici macar nu vor sa imi cumpere un webkinz, dar in fine, as vrea sa fug de acasa, oare e o idee bunz, ca va spun ca cu ei nu ma pot intelege, dati-mi o idee ceva care sa i faca sa regrete camau chinuit. Funda+vot.
P.S.scuze pentru greselile din text.

Răspuns Câştigător
| AndrikNebunik a răspuns:

Buna!

1.Cum de-i lasi pe parintii tai sa dea in tine?! Fa ceva! Amenitai ca daca te vor mai agresa vei suan la protesctia copiluli, iar daca se linistesc un pic poarta o discutie. Fasi sa inteleaga ca nu te-am fact pentru a-si bate joc de tine.

2. Daca nu merge, faza cu speriatul este una clasica si va putea merge ata timp cat tu u te duci pe strazi, ci undela, la o rpietena, in siguranta. Daca vei putea gasi un prieten la care sa ramai peste noapte iar parintii lui sa fie intelegatori va fi super ok!, dar sa nu te duci pe strazi!

Sper ca te-am ajutat! :*
Bafta! sad

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Si unde sa fugi? Nu este o rezolvare sa pleci de acasa. Vrei sa ingrosi randurile printre copiii strazii? Sau risti sa fi agresat/a sexual de cine stie ce vagabonzi.Ce mananci, cu ce te imbraci, unde te speli? A fugi de acasa inseamna a alege un destin de ratat/a.Ar fi bine sa ai o discutie deschisa cu ei, sa le spui ce te doare.Succes!

| Laura a răspuns:

Dar n-am înțeles, tu stai ca o statuie să te bată?