12 ani? Ooo, inseamna ca esti pe a 5-a, a 6-a, nu?
Stai linistit, abia din a 8-a incepi sa cresti! Am avut mai demult un coleg de aprox 1, 55 si dupa ce a intrat la liceu, in 2 ani si jumatate a crescut foarte mult!
Deci esti inca in crestere. Asigura-te ca mananci sanatos si oferi organismului tau resursele de care are nevoie, fara prea multe sucuri, chips-uri si fast food, si totul va fi bine! Nu ai de ce sa iti faci griji!
Pai fara sport nu ai ce face. Avand in vedere varsta ta, uitete la parinti tai, in medie copii cresc mai mult ca parinti cu 5 CM sau mai mult, depinde. Daca nu doresti sa faci sport.Innotul sau baschetul ar putea rezolva asta.Ai doar 12 ani, ai rabdare puisor, vei creste. Cand vei creste vei dori sa fi iar mic Eu sunt inalt, am 1, 85 nu pot intra cu totul in paturica, imi ramane ba capul, ba picioarele afara in autobuz cand ma ridic dupa scaun, dau cu capul in 'barile' de care te agati cu mana si multe altele.Rabdare,si multa sanatate
Daca esti fata, e destul de ok, daca esti baiat nu prea. Mananca legume si fructe proaspete, spalale inainte.
Fa cateva exercitii fizice [ spre exemplu : du-te la o bara si stai atarnat la bara un minut in mai multe serii, ajuta la cresterea corpului, si nu uita sa te incalzesti inainte ], ia vitamine [ de la farmacie ] iar daca vrei neaparat sa te inalti, trebuie sa faci un sport.
Funda