La fel e si situatia mea si ma exaspereaza ideea de a fi etichetata prost din cauza preferintelor mele.
Trebuie sa ne obisnuim ca oamenii asa sunt si nu ii poti schimba. Pentru ei, daca nu te asemeni lor si nu iti place ce le place si lor esti weirdo.
Incearca sa iti faci o buna prietena/bun prieten in clasa, care cunoaste scoala si intreaba-l ce rockeri mai sunt prin scoala. E imposibil din sute de copii sa nu existe macar unul care sa impartaseasca aceleasi sentimente pentru muzica buna( rock is the best \m/) si apoi te poti duce la el/ea sa discutati in pauze de muzica, sa va imprieteniti etc...
Eu asa am facut si sincer a fost o idee brilianta.Pe mine cel putin m-a ajutat faptul ca m-am imprietenit cu oameni cu care ai macar ceva in comun.
Si eu sunt rockerita si am fost deja etichetata asa de catre colegi ( sunt la liceu deja).
Poti sa-ti pastrezi personalitatea dar sa te si adaptezi la nivelul colegilor.
Fii toleranta cu ei si cu muzica lor, si or sa fie si ei cu a ta.
Una nu exlude pe cealalta. Si nici nu cred ca toate subiectele sunt legate de muzica. Puteti gasi chestii cu care sa va distrati impreuna ( comentarii legate de profi, de colegi etc) incat sa nu te izolezi.
Trebuie sa te simti si tu bine la scoala si sa te integrezi totusi. Ei cred ca ii privesti de sus si trebuie sa rezolvi situatia asta.
Si uite asa nu mai crede lumea ca rockerilor le merge mintea, daca posteaza una ca tine neinteleasa)
scoala c.n.a.m
an pauze? ( in pauze)
colegi sunt? ( se scrie articulat)
ANTRE ( Intre)
Cauta intr-adevar pe cineva care sa semene cu tine ))
Scuze,draga ca te-am plictisit cu greselile mele, dar accest comentariu rezulta pentru mine ca esti un mare TOCILAR OBSEDAT,
Nu, probabil ca pentru o analfabeta ca tine, oricine scrie corect e un tocilar
Analfabeta i zaci la ****, scuze dar hai ca ma plictisesti cu rasp. tale de tocilar, asa ca hai mergi anvata .........imi pare rau dar eu n-am chef sa-mi pun mintea cu toti destepti de aici, ca asa te consideri tu, eu am intrebat frumos si nu am chef de raspunsuri urate asa ca HAI PA,