Man, eu cand am facut 15 ani am decis sa imi las parul lung, si nu m-am mai tuns deloc pana acum (peste cateva luni fac 17 ani). Parul lung nu iti afecteaza cu nimic cresterea din cate stiu eu, dar, ca baiat, daca ai parul lung apar alte probleme. Eu de exemplu am fost certat de director, si de cand i-am refuzat cererea de a ma tunde tot incearca sa ma lase corigent, si se poate sa reuseasca semestrul asta. De asemenea, doar la rockerite le plac baietii cu parul lung, restul fetelor in general nici nu vor sa auda de par lung la baieti, deci o sa iti afecteze relatiile cu unii profesori si cu persoanele din jur(cele de care nu iti pasa, prietenii adevarati tot prieteni raman... dar restul oamenilor or sa te ia peste picior). Oricum eu sunt foarte incantat ca am decis sa mi-l las lung, chiar daca doar o prietena m-a sustinut la inceput, si restul au zis ca sunt cazut in cap . HEADBANG FTW! parul lung e misto x)
Cine ti-a zis asta si-a batut joc de tine.
Lungimea parului nu are cum sa iti afecteze cresterea. Nu conteaza ca esti ras in cap sau ai plete pana la genunchi, tot atat o sa cresti. Deci da-i bataie ca nu patesti nimic
Cineva te-a mintit.Ce treaba ar avea parul cu cresterea ta?
Oricum stai linistita cresterea parului nu te afecta cu nimic.
ksm1485 întreabă: