Aha,esti confuz nu?
Si din cate scrii, tu chiar tii la ea.Eu zic sa o recuceresti,dar in ce sens:sa o intrebi de fiecare data"Esti bine?","Sau ai patit ceva?".Sau daca este sa va certati din nou, sa spui asa:"Imi pare foarte rau, dar mai bine mor decat sa nu mai vorbim unul cu altul". Cred ca stii la ce ma refer.
Si am si eu o intrebare, mutarea aceasta este definitiva, sau te vei intoarce peste cativa ani?
Buna!
Dupa cate ai scris,situatia ta este destul de incetosata,dar eu zic asa:trebuie sa faci ce iti zice inima. Daca o iubesti si simti ca nu mai poti trai fara ea, ar trebui sa te impaci, dar daca nu o iubesti la nebunie, in cateva saptamani, maxim 2 luni, vei si uita de ea.
Sper ca te-am ajutat intr-un fel.Acesta este punctul meu de vedere.
Noroc, si nu uita, intotdeauna alegeti calea cu inima si cu cap.
Nu e usor am ramas doar prieteni momentan si ultima data i-am zis daca cumva mai vrei sa fim impreuna si a zis ca ii pare rau dar e mai bine sa ramanem doar prieteni buni.As intreba-o din nou dar mi-e frica nu stiu de ce.
Da ma mut in Londra definitiv da mai vin de sarbatori in Romania
Aha,esti confuz nu?
Si din cate scrii, tu chiar tii la ea.Eu zic sa o recuceresti,dar in ce sens:sa o intrebi de fiecare data"Esti bine?","Sau ai patit ceva?".Sau daca este sa va certati din nou, sa spui asa:"Imi pare foarte rau, dar mai bine mor decat sa nu mai vorbim unul cu altul". Cred ca stii la ce ma refer.
Si am si eu o intrebare, mutarea aceasta este definitiva, sau te vei intoarce peste cativa ani?
misauratcuviata întreabă: