anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare la care vreau parerea fiecaruia fie ca e baiat fie ca e fata, dar vreau sa nu fie o parere dinasta de balta >>.
asa eu in ultima vreme de vreo emm 1 an, 1 an juma am vrut sa devin pshihologa, ca mi-a placut sa ajut fff mult... asa si am ajutat mi si mii de pers da exista o pers pe care nu o pot ajuta >>. este un baiat >>. care suntem prieteni de 8 ani chiar 9 asa si mereu m-a ajutat el, si ii faceam probleme iar acum e timpul sa-l ajut eu,, si e cam greu pentru ca >>.
exista o tipa pe care o place mult si o iubeste, dar tipaa aia face chesttii pe care nici eu nu le inteleg >>., adica ziua iese cu el e indiferenta, n-are nici o problema, apoi vine seara si dintr-o data e altfel, e schimbata se da la ea face chestii ciudate.
apoi in alta zi el o cheama afar, ea zice ca scuze scuze scuze chiar nu pot pentru ca am treaba cu parintii, dar de fapt ea se intalnea cu altii adica alti prieteni deai iei >>..
apoi eu am devenit prietena ei, fff buna ca sa vad cei spune pe la spate si daca are rost sa-i duc sa fie impreuna, asa si cu mine se comporta altfel cand are chef si vb simi spune tot, cand se scuza ca are ceva de facut da mereu >>.
asa nu ma intrebati cum am ajuns sa fiu intre ei ca nici eu nu stiu, si nici nu pot sa renunt pentru k >>. eu vreau ffff mult sa-l ajut pe baiatu, da chiar nu stiu ce sa-i fac lu fata asta, nu stiu dc se comporta asa, si nici nu stiiu cum s-o fac sa vb mai multe despre el, sa vad daca chiar tine la fratemiu (bine asa ii mai spun eu da nu-i frate de sange pur si simplu ne intelegem super bine ^^ si l-am considerat mereu fratemiu ). mai am si o viata super incalcita din cauza ca am inceput cu fazele cu pshiholog dar imi place ^^ cateodata nu ca e prea mult...

asa in conclusion cum pot sa-l ajut pe fratemeu?
si inca o intrebare cum devin o pshihologa mai buna, sa pot sa ajut mult mai mult ^^
ofer funda pentru cel mai dulce rasp ^^

4 răspunsuri:
| Denis777 a răspuns:

Fff fff fff^^ a trebuit sa citesc de 2 ori intrebarea sa am o idee despre continut, pai daca alcel baiat nu constientizeaza singur ca fata accea nu e de el si ca poate gasi alte persoane care sa tina la el nu il poti ajuta cu nimic, cu cat ajuti mai multe persoane cu atat iti complici mai mult viata un sfat care sa il ia in serios face mai mult decat l-ai putea ajuta, daca oferi funda pentru cel mai dulce raspuns (nu pentru cel mai bun)atunci asteaptate la ceva de genul:vai ce suflet mare ai draguta, rar mai vezi persoane asa in ziua de azi si balabalabala nu stiu parerea mea e sa incetezi cu anturaje in care nu te simti bine si nua ai ce cauta in ele, spune-i acelui baiat adevarul despre ea si parerea mea si fetei spune-i ceva care oricum nu o sa inteleaga deci nu te chinuii degeaba (ce antipatic sunt azi)laughing

| Wolfy5 a răspuns:

Hmm faza e ca am facut o greala de exprimare la ultima chestia, da, ma refeream pentru cel mai bun rasp... si alta chestie e ca imi ca-mi place ffff mult sa ajut oameni, si nu prea am probleme cu viata mea inca.
alta faza e ca aceasta fata se joaca cu amandoi si cu mine si cu el, cel putin asa am sesizat, da as vrea pana sa vad cum e sa mai continue chestia pentru ca infiecare zi descopar cate ceva despre fata asta >.>. deci mno mersi pentru rasp ^^ ajuta la ceva.
si scuze pentru exprimare e tarziu iar eu inca stau pe calc si am cam obosit >.>

| Wolfy5 a răspuns:

Si loool avem aceiasi poza de avatar ^^ cool tongue:X

Răspuns utilizator avertizat