anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU. Am o prietena,o colega de la liceu,si in ultimul timp ne-am apropiat mai mult. Ea a plecat acum in alta tara, pentru un timp, dar se va reintoarce. Am vorbit cu ea si am stabilit ca sa fim impreuna,numai ca atunci cand o intreb cateodata imi zice ca vorbeste ba cu un baiat,ba cu altul,iar cand am intrebat-o despre ce vorbeste a zis chestii ca la inceput(cum o cheama, ce muzica asculta, etc).Eu si cu ea, intamplarea face ca sa fim amandoi in aceeasi zodie gemeni, insa sunt gelos. Ce ar trebui sa fac in acest sens? fundahappy

Răspuns Câştigător
| DariaAlina a răspuns:

Înțeleg asta. Tu trebuie să înțelegi, presupunând că ești major, că trebuie să reacționezi matur. Încearcă să vezi situația asta din toate unghiurile. Eu tot zodia gemeni sunt și în situații similare de câteva ori. Jucam pe degete, nu 1-2 poate 5-6 ca tine. Nu vreau să crezi că suntem toate o apă și-un pământ. Dar când vine vorba de virtual, sunt numai câteva excepții. D-asta îți zic, decât să te arzi, mai bine așteaptă să vină în țară. Veți putea discuta fată în față despre ce simțiți, și abia atunci vei avea sigurața că ceea ce spune este adevărat și toată gelozia ta va dispărea. happy

5 răspunsuri:
| octha a răspuns:

Pai noi ne placem inca de la liceu, dar nu am avut inca curajul sa ne spunem sentimentele unu catre celalalt.acum ca am terminat liceul tot am mai vorbit cu ea, iar pe mess ne spunem unu catre celalalt ca ne iubimsad

| DariaAlina a răspuns:

Hello! Cel mai bine este să nu te consumi pentru așa ceva. Ați stabilit că veți fi împreună, asta când se va întoarce. Nu poți lua relația în serios decât atunci și abia atunci vei avea un cuvânt de spus. Între timp, ești și tu, ca și ceilalți băieți cu care ea vorbește, doar o prezență virtuală.

| octha a răspuns (pentru DariaAlina):

Dar eu cu ea ne placem de la liceu, dar numai ca n-am avut curajul sa spunem ce simtim.acum ca suntem mai maturi i-am spus, si pe mess ne spunem unu altuia ca ne iubim si ca ne este dor unu de altu.

| octha a răspuns (pentru DariaAlina):

Mersi de sfat

| DariaAlina a răspuns (pentru octha):

Cu multă plăcere! big hug Și la mulți ani de ziua copilului!

| DariaAlina a răspuns (pentru octha):

Înțeleg asta. Tu trebuie să înțelegi, presupunând că ești major, că trebuie să reacționezi matur. Încearcă să vezi situația asta din toate unghiurile. Eu tot zodia gemeni sunt și în situații similare de câteva ori. Jucam pe degete, nu 1-2 poate 5-6 ca tine. Nu vreau să crezi că suntem toate o apă și-un pământ. Dar când vine vorba de virtual, sunt numai câteva excepții. D-asta îți zic, decât să te arzi, mai bine așteaptă să vină în țară. Veți putea discuta fată în față despre ce simțiți, și abia atunci vei avea sigurața că ceea ce spune este adevărat și toată gelozia ta va dispărea. happy