| Anonim1842 a întrebat:

Am o problema si nu stiu ce sa fac ca sa o rezolv.Nu stiu sa ma exprim adica sa spun unei persoane ce s-a intamplat de exemplu saptamana trecuta nu imi gasesc cuvintele in acel moment cand incerc sa spun ceva si chiar si atunci cand cineva se ia de mine nu stiu sa ii dau replica la loc pur si simplu nu stiu ce sa ii spun sau cum sa eu intorc daca ma intelegeti... Ce as putea face? Nu prea citesc carti mai deloc poate sa fie asta cauza sau ce sa fac ca sa pot sa ma exprim si sa inteleaga si lumea si sa pot intoarce replica unei persoane cand aceasta se ia de mine. Ofer Vot + funda

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie neaparat sa intorci replica cuiva? Spune exact ce gandesti tu in momentul ala, nu mai fi retinut in a spune ce gandesti. Oricum ai fi tu, esti unic si eu unul nu as schimba asta pentru nimic in lume. Asta neincluzand schimbarea in ceva benefic pentru tine, intr-o cat mai buna verisiune a ta, fara a elimina autencitatea ta. big grin

| Aimwork a răspuns:

In primul rand lectii de dictie, cauta pe google.
In al doi-lea rand cititul ajuta nu numai la vocabular cat si la stima de sine!
Nu-ti recomand sa intorci replico ci sa ignori. daca intorci replici nu doar ca te cobori la nivelul lor dar poti sa ieo si bataie.
Succes!