| emokid_1733 a întrebat:

Sal TPU.Am si eu nevoie de un pic de ajutor de la voi daca se poate. Am 17 ani si astazi ma intalnesc prima data cu o fata:d, si nu stiu ce sa fac cand o vad, despre ce sa vorbim. Ea are 14 ani daca ajuta la ceva.Eu is timid ea nu prea. Daca ma puteti ajuta va raman dator.

5 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Pai daca zici ca esti timid degeaba iti zicem noi ce sa vorbiti ca oricum cand o sa ajungi acolo o sa uiti tothee hee
daca ea nu e asa timida, poate o sa fie mai vorbareata happy
dar nu ai de ce sa fii timid, sigur o sa gasiti subiecte de disctatwinking
scoala, muzica, filme, sporturi, jocuri, hobby'uri, prietenie, colegi, profesori, iti vin ideile pe parcurs happy

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei:*! Mai intai intreab-o ce mai face, cum se mai simte. Apoi deschideti un subiect gen:"si.ce iti place?" sau "ce muzica asculti?".Asa se nasc subiectele^^.Iti urez multa bafta:*

| deutSa a răspuns:

Buna!

Timid?! De ce sa fii? In fond nu te mananca nu nimic... happy

Incearca sa deschizi tu primul o discutie, chiar daca esti rusinos, intreab-o ce-i place sa faca, ce muzica asculta, ce tip de relatie prefera, etc... Si totul va veni de la sine.

Avand in vedere ca ai 17 ani, ai face o mare prostie sa te arati rusinos in fata ei.

In mare parte discutiile voastre ar putea fi : ce tip de muzica asculti, ce-ti place sa faci, ce filme iti plac, ce tip de relatie preferi [ una de lunga durata sau doar o aventura ] unde iti place sa mergi cand iesi in oras, ai mai vrea sa ne intalnim etc...sunt cateva din putinele intrebari care ai putea sa i le dai

| LoveChocolate10 a răspuns:

Pentru inceput intreab-o ce mai face.Apoi va mai plimbati. Discutati despre ce vi s-a mai intamplat. Apoi o intrebi daca te place.Sigur o sa te intrebe si ea apoi.
N trebuie sa-ti fie rusine.Mai alea daca tu esti mai mare ca ea.

| Oana65 a răspuns:

Imi vei da fundita@! Pai daca esti timid, poti sa-i spui asta si vei vedea cum reactioneaza ( daca spune ceva negativ, nu te place ) iar daca (iti spune ceva pozitiv te place ) Daca te place trebuie sa te comporti normal cu ea!