Pai.poti sa iti scrii pe o foaie raspunsurile si sa o bagi sub coperta caietului sau a cartii [coperta sa fie transparenta sau albastra. dinaia prin care poti vedea.] sau scrisul pe banca[clasic]..sau lipesti fituica pe pantofi si mai arunci o privire[eu am incercat si am luat 9]scrii pe penar, si asta ar merge sau iei un ac si iti prinzi foicia de bluza pe dosul bluzei daca intelegi ce vreau sa zic...si o sati mai vina tie idei. daca in fata ta sau lateral ori unde dar sa vezi ai un coleg inteligent convingel sati arate si tie..doar inclinand foaie si facanduse k se corecteaza ca si cum ar citi tata ziarul tinandul in mada...stiu k nu e prea clar dar totusi sper la funda.
Pai scrii pe foita ce vrei si cu acul o prinzi de bluza sau tricou dar pe dosul bluzei adica sa nu se vada si cand profesorul nu se uita tu intorci bluza si te uiti ce scrie..pentru ca daca o pui pe fata bluzei se vede..stii cand iti iei tricoul pe dos... acolo prinzi foita cu un ac.dar nu o sa-ti iei bluza pe dos..si asa ca vei intoarce bluza/tricoul..trebuie sa pui foita cat mai aproape de josul bluzei ca sa vezi ce scrie.cam coplicat de explicat dar sper ca intelegi...nici eu nu prea stiu cum sa-ti explic
Te-as sfatui sa copii doar la niste materii mai neimportante si sa nu faci o obisnuinta din asta. O metoda ar fi sa-ti faci biletele, dar ai grija unde le pui in penar sau in buzunar