Nu trebuie sa rogi pe nimeni sau sa te dai la ea.
Pur si simplu te duci la ea si ii spui : "Eu te plac. Tu cum ma consideri?" Si daca ea te place puteti sa va deschideti o relatie[daca vreti:*], iar daca nu te place asta e.sa nu iti pierzi increderea in tine.:* pup.:*! succes!
Incearca sa gasesti diverse pretexte pentru a intra in vorba cu ea pe probleme de scoala ca de exemplu "ce ora avem acum?", "ai invatat la istorie?", "ti s-a parut grea tema de la mate?" sau pe alte probleme "nu am chef de nimic azi!", sau incearca sa ii transmiti ce simti pentru ea celei mai bune prietene a ei ...cu siguranta ii va spune; incearca sa ii aduci complimente de cat mai multe ori (dar ai grija, sa nu ii spui ceva care poate sa zica ca o iei lal misto). Succes!
Offf Dragostea asta...
Pai,daca esti o fire mai rusinoasa,ii poti spune pe mess,printr-un mesaj pe telefon,sau chiar in mod direct astfel: Imi esti simpatica. Ea sigur va intelege la ce te referi Daca si ea te place,atunci si ea iti va zice ca ii esti simpatic. Daca nu, asta e, nu fii dezamagit. Viata merge inainte! :*
Buna! Uite cum poti sa faci...Te duci la ea si incearca pur si simplu sa ii zici direct : "Mie imi cam place de tine. Ce zici vrei sa iesim undeva?". Sper ca ti.am fost de ajutor. Acum e alegerea ta ce faci:*